≫ 

"Izgledaš baš umorno..." Nove slike večite lepotice bombe rastužile fanove (FOTO)

- Ne želim da se pretvaram da sam nešto što nisam i nikada se nisam stidila svojih godina - rekla je u prošlogodišnjem intervjuu za "Vog"

  • 11
Andie MacDowell, Endi Mekdauel Endi u Kanu, u maju 2019. godine, na premijeri filma "The Best Years of a Life", Foto: Profimedia

Lepa Endi Mekdauel prošetala je ulicama Njujorka, a fotografije su ratužile njene fanove širom sveta, pošto slavna glumica izgleda baš umorno i bezvoljno.

Sve je još čudnije iz razloga što je samo dva dana pre ove fotografije u Njujorku Endi uslikana u Los Anđelesu, gde je blistala na premijeri filma "Ready Or Not".

U Los Anđelesu je ponela dekoltiranu haljinu i imala je širok osmeh, ali u Nujorku je, u crnoj haljini, pokazala sve, samo ne izgled srećne žene.

Pogledajte:

Andie MacDowell, Endi Mekdauel Endi u Njujorku 21. avgusta, Foto: Profimedia

Slavna lepotica ambasadorka je kozmetičke kuće L'Oreal Paris, a neki od njenih najčuvenijih filmova su "Četiri venčanja i sahrana", "Dan mrmota", "Seks, laži i video trake", "Zelena karta", "Hadson Hok", "Predmet lepote",...

Endi je, inače, vrlo često govorila za medije na temu svog izgleda, propagirajući prirodnu lepotu.

Andie MacDowell, Endi Mekdauel Endi Mekdauel, Foto: Profimedia

- Ne želim da se pretvaram da sam nešto što nisam i nikada se nisam stidila svojih godina. Želim pozitivno da razmišljam o tome gde se nalazim u svakom periodu svog života. Starenje je putovanje, ali ne možemo vratiti vreme" - rekla je u prošlogodišnjem intervjuu za "Vog".

VIDEO: Bred i Adam su veliki holivudski šmekeri, a zbog ovoga ih ne bi poželela nijedna žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bb

    23. avgust 2019 | 13:11

    Sve zene lepo nek se uniste kad napune 50, ili da ne izlaze nigde na beo dan. Jer ce prosto biti osudjene sto vise nisu mlade. Ma sta osudjene, stavljene na stub srama. Danas su zrele zene postale uvreda za covecanstvo. Kakav je ovo povrsan svet?

  • Tanja

    23. avgust 2019 | 18:29

    Sramota što je ostarila.Sramota što se nije unakazila plastičnim operacijama.Sramota što se nije izbotoksirala i izgubila mimiku lica.Žena izgleda super i netreba da se stidi godina.

  • Pp

    23. avgust 2019 | 17:06

    Žena izgleda odlično za svoje godine, dostojantveno stari i nosi svoj prirodni izgled. Ne postoji ništa ružnije od plastične botoksirane izoperisane žene bezizražajnog i nekarakternog izgleda voštanog travestita. Žene ne shvataju da sa silikonima i plastičnim operacijama izgledaju jadno, očajno, izopačeno i kao nakaze iz horor filmova. Ne postoji ništa što može izbrisati godine i vreme koje neumitno teče. Može samo da se uspori zdravim životom i da se uživa u zdravlju u svakom periodu života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA