≫ 

Ceo svet je čuo za Slaja Stalonea, a ovako izgleda njegov mlađi brat: Frenk kida kako peva i svira

Frenk Stalone je muzičar, a iza sebe ima 8 studijskih albuma

  • 3

Američki glumac Silvester Stalone (74) već decenijama unazad važi za jednog od najpopularnijih holivudskih superstara. Njegova slava uveliko nadmašila je granice Sjedinjenih Američkih Država, a retko ko na svetu ne zna ko je on.

Ukoliko niste znali, Silvester Stalone ima mlađeg brata, koji se zove Frenk (69) i koji je po vokaciji muzičar. Stalone mlađi je radio muzilku za filmove njegovog brata Slaja, ali i za druge filmove.

 
 
 
View this post on Instagram
Get rid of the can’t and bring in the can!🇺🇸👍 @officialslystalloneA post shared by Frank Stallone (@frank.stallone) on

Možda i najpoznatija filmska pesma Frenka Stalonea jeste "Far From Ove" iz ostvarenja iz 1983. godine "Staying Alive", u kojem glavnu ulogu igra Džon Travolta. Ova njegova numera postala je hit, a na Bilbordovoj Hot 100 listi zauzela je svojevremeno deseto mesto.

Osim filmske muzike, Frenk je vredno radio i na solo karijeri, iza sebe ima osam studijskih albuma.

Da je Stalone mlađi i dalje u formi, svedoči i snimak koji je njegov slavni brat Silvester objavio na Instagramu. Na njemu se vidi kako Frenk uživo nastupa, a mnogi su bili oduševljeni kako peva i svira na gitari.

- Moj brat Frenk Stalone rastupa u klubu "Vibratos" u zapadnom Los Anđelesu. Sjajno veče, sjajan pevač... - prokomentarisao je Silvester nastupa brata Frenka.

 
 
 
View this post on Instagram
My brother @frank.stallone , tearing it up at VIBRATOS in W. L A , And myself going berserk with the camera! Great night , a great singer…A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

VIDEO: Moćni Stalone i u osmoj deceniji trese teretanu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA