≫ 

Nakon sočnog poljupca sa Viktorijom, bezobrazno zgodni Bekam spustio šorts i pokazao "belo" (FOTO)

Po mnogima najzgodniji muškarac na planeti obradovao je sve žene sveta

  • 11
Dejvid i Viktorija Bekam Dejvid Bekam/Foto: Profimedia/Mega Agency

Dejvid Bekam (44) svakako je jedan od najzgodnijih fudbalera današnjice, pa je prava poslastica za žene širom sveta kada se u letnjem periodu skine u šorts. A još kada se to dogodi na jahti, pa se uz to seksi Bekam i tušira...ima li išta bolje za videti? 

Naime, Bekam je sa suprugom Viktorijom Bekam i sa decom uživao na jugu Francuske sa muzičarem Eltonom Džonom na njegovoj jahti, koji je inače njihov kum i sa kojim se već godinama druže.

On i Viktorija su uživali u danu predviđenom za porodično druženje, pa je palo i nekoliko sočnih poljubaca, a slika govori da u ovakvim trenucima najviše i uživaju.

David Beckham, Dejvid Bekam, seksi, sexy i anemična Viktorija Dejvid i Viktorija Bekam uhvaćeni u sočnom poljupcu na jahti, dok je Elton Džon tik do njih (levo)/Foto: Profimedia/Backgrid UK

Dejvid je zatim uslikan na jahti dok je delio intiman trenutak sa Viktorijom - potpuno opušten. Dok su deca skakala u more, Bekam je odlučio da se tušne, a izgleda da mu je smetala so na svakom delu tela, pa je malo zagrnuo šorts i "osvežio se" i u najintimnijem predelu.

Bekam je pokazao silne tetovaže kojima je prekriven dobar deo njegovoj seksi tela, ali i razliku od sunčanja, budući da je predeo koji se vidi zbog spuštenog šortsa potpuno beo. Nismo zagledali, ali nije nam ni promaklo :)

Na kraju, evo i fotke zbog koje ćete sigurno pustiti mašti na volju...

seksi sexy Dejvid Bekam Dejvid Bekam se tušira na jahti u Francuskoj/Foto: Profimedia/Backgrid UK

Podsetimo, Dejvid i Viktorija boravili su sa decom pre nekoliko dana i u Crnoj Gori, gde su takođe uživali punim plućima.

VIDEO: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    26. avgust 2019 | 13:58

    Zašto vi pričate da su oni u cg? Njih pratim na Instagramu i trenutno se nalaze na jugu Francuske.

  • OMG...

    26. avgust 2019 | 17:20

    ... tip je definitivno N° 1

  • Komsija

    26. avgust 2019 | 14:20

    Njima je CG primorje super i vec drugi put dolaze,ajmo sad sa komentarima kako je Grcka bolja sto puta haha nego Bekamova familija ne znam da izabere hahah...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA