≫ 

A ispod tufni sevnule gaćice boje... Fotka Džej Lo na kojoj izgleda kao milijardu dolara! (FOTO)

Džej Lo sa verenikom Aleksom uživa na jugu Francuske

  • 1
Dzenifer Lopez Foto: Profimedia/Mega Agency

Žena kojoj nema premca i koja ni u 50. godini nema apsolutno ni jednu jedinu manu, sjajna Dženifer Lopez, trenutno briljira na svim poljima. I dok sa velikim nestrepljenjem ceo svet iščekuje njen novi film "Hustlers" u kojem igra striptizetu, ona uživa u ljubavi sa verenikom Aleksom Rodrigezom.

Slavni par bio je na proslavi 60. rođendana nekadašnjeg košarkaškog asa Majkla Džonsona, koji je organizovao luksuzno rođendansko slavlje na jugu Francuske.

Džej Lo je za ovu priliku obukla romantičnu dugu suknju na tufne sa ogromnim prorezom koji je sezao sve do struka, a gore je imala top na vezivanje sa dugim rukavima.

Malo ko je uspeo da ostane ravnodušan na njene trbušnjake, na koje, iako smo već navikli, svaki put iznova reagujemo. A tek kada je dunuo vetrić...

Dzenifer Lopez Džej Lo i slika koja govori više od reči/Foto: Profimedia/Mega Agency

Naime, dok je silazila sa jahte, suknja na tufne otkrila je izvajane noge ove seks-bombe i jedne od najpoželjnijih i najbogatijih žena sveta, a fotoreporteri su ovaj momenat sa zadovoljstvom zabeležili.

Na kraju, reći ćemo da se videlo i sve i ništa, s obzirom na to da je više nego očigledno da Dženifer ima gaćice u boji kože. Dakle, zaključujemo da je bila spremna na ovako nešto, što je za nju kao pravog profesionalca potpuno očekivano.

Džej Lo, Aleks Rodrigez Džej Lo i Aleks Rodrigez uživaju u romantičnom zalasku sunca/Printskrin: Instagram/jlo

VIDEO: Neće vam biti dobro kad vidite kako je Džej Lo proslavila 50. rođendan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    3. septembar 2019 | 12:51

    To je za mene prava zvezda a ne ove naše petoparačke samoproklamovane dive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA