Džej Lo novom seksi fotkom najavila trejler za film "Hustlers", u kojem glumi striptizetu (VIDEO)

Dženifer Lopez će u ovom ostvarenju igrati striptizetu Ramonu

  • 2
Dženifer Lopez Jennifer Lopez Dženifer Lopez Foto: Profimedia/Backgrid UK

Dženifer Lopez (50) podelila je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju sa seta snimanja filma "Hustler" i njene prve scene sa poznatom reperkom Kardi Bi. Fotografija obiluje seksepilom, a Džej Lo odevena u ljubičati brus i crne skoro pa providne gaćice u visokim potpeticama na platformu sedi na ivici bine i pomno prati kako joj Kardi pokazuje određene scenske pokrete.

Scene u filmu obilovaće seksi plesom i vrelim scenama između Džej Lo i Kardi. Sama Kardi je priznala da je bila vrlo nervozna dok je plesala u krilu Džej Lo.

Kao što je poznato, Lopezova će u film "Hustlers" baziran je na istinitom događaju, o grupi bivših striptizeta koje su varale klijente sa Vol Strita, glumiti stritizetu Ramonu. Kako je otkrila rediteljka filma Loren Skafaria, Džej Lo se spremala za film tako što je sa verenikom Aleksom Rodrigezom posećivala striptiz klubove.

- U trenutku kada sam završila scenario, shvatila sam da je Ramona Dženifer Lopez. Njih dve su iste, imaju te slične kvalitete. Ona je neverovatna igračica i trenirala je naporno za ovo - rekla je Loren Skafaria za časopis "People".

Inače, seksi fotka koju je objavila Džej Lo je bila samo najava za novi trejler za film "Hustlers", u kojem ima i vrelih kadrova.

Pogledajte:

VIDEO: Džej Lo na prelep način proslavila rođendan verenika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA