≫ 

Selmi Hajek muž milijarder na proslavi rođendana "nabio" tortu u lice (VIDEO)

- Ima li boljeg načina za proslavu rođendana nego provesti ga sa porodicom, prijateljima, lepim vremenom u Londonu i uz ženski marijači bend - napisala je Selma

  • 4
Kanski festival, Selma Hajek Selma Hajek, Foto: AP/Tanjug

Lepa glumica Selma Hajek pre par dana zakoračila je u šestu deceniju života i proslavila svoj 53. rođendan, bez obzira na to ona i dalje pleni seksipilom, lepotom i savršenim izgledom. Ona je na svom Instagram nalogu podelila video sa proslave rođendana u Londonu i pokazala kako ju je muž francuski biznismen Fransoa-Anri Pino(57) "počastio".

Na objavljenom snimku Selma sedi za stolom pred tortom, a njen suprug joj je uz podršku ostalih gostiju zabio lice u tortu, pa je nakon toga poljubio.

- Volim ovu meksičku tradiciju, ali najbolji deo svega je poljubac. Hvala ti, ljubavi, najbolji si! - napisala je Selma u opisu videa.

Selma Hajek Selma Hajek, Foto: Profimedia/Press Association

Tu iznenađenjima nije bilo kraja, pa je kasnije lepa Selma i zapevala uz ženski marijači bend.

- Ima li boljeg načina za proslavu rođendan od ovog sa porodicom, prijateljima, lepim vremenom u Londonu uz ženski marijači bend, puno tekile, vina, ukusne hrane, ljubavi, plesa i groznog pevanja u spomen Fridi Kalo i Čaveli Vergas? Hvala vam puno Franko, Valentina i Marko na ovoj nezaboravnoj noći - napisala je ona uz video.

VIDEO: Marihuana, gole konobarice i gošće u donjem vešu: Šampion sveta proslavio rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA