Kanje Vest zgrozio fanove: Okrenuće vam se želudac kada vidite šta je radio na misi (VIDEO)

Reper je svojim potezom zgadio fanove i izazvao lavinu komentara

  • 0
Kanye West čačka uši

Printskrin: Youtube/ViewsFromTheComputerVoice

Američki reper Kanje Vest (42) nedavno je osnovao svoju crkvu u Vatsu u Kaliforniji, kako bi održavao "mise" za svoje prijatelje i obožavaoce.

Njegovim religioznim obredima na početku su prisustvovali samo članovi porodice Kardašijan, ali onda su počeli da se pojavljuju i njihovi prijatelji, poznatije zvezde poput Breda Pita (55).

Kanje Vest

Kanje Vest, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Za vreme jednog koncerta sa religijskim elementima, obožavaoci su uhvatili Vesta kako čačka uvo, a zatim istu ruku stavlja u usta.

- Ma je li on to jede vosak iz ušiju? - komentarisali su jedni, dok su drugi branili repera govoreći da je izvadio žvaku iz usta.

U čitavu raspravu uključio se i jedan od najuglednijih časopisa "Rolling stone" koji je u opširnijem članku objasnio da Kanje ne jede vosak iz ušiju, već da je samo dodirnuo uho, a onda napravio pokret kao da nešto skida sa jezika, jer prema njima ušni vosak je lepljiv i ne može se odbaciti sa prstiju.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA