≫ 

Džoni Dep (56) se u Veneciji pojavio zgodan kao nekad i sve oborio s nogu (FOTO)

Dep je u Veneciji promovisao svoj novi film "Waiting For The Barbarians"

  • 1
Dzoni Dep Džoni Dep na Filmskom festivalu u Veneciji/Foto: Profimedia

Holivudski glumac Džoni Dep (56) pojavio se na 76. izdanju Filmskog festivala u Veneciji i privukao svu pažnju, budući da je stigao u svom punom sjaju, zgodan kao nekada kada je bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera.

Džoni Dep imao je poslednjih godina niz padova. Nakon četvorogodišnje veze sa top modelom Kejt Mos,usledio je raskid sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradis s kojom je bio punih 14 godina, ali se nikada nisu venčali. Imaju dvoje dece i ostali su u prijateljskim odnosima.

Dzoni Dep Džoni Dep na Filmskom festivalu u Veneciji/Foto: Profimedia

Suprotno tome, supruga Amber Hard optužila ga je fizičko i psihičko zlostavljanje, a njih dvoje u braku su bili samo 15 meseci. Glumac je zbog toga bio razapet u svetskim medijima, a mnogi su komentarisali i kako je "porpuno propao".

Međutim, sada se pojavio u izdanju kao nekada, pa se čini da je smogao snage da ružnu prošlost ostavi iza sebe i krene dalje.

Na festival je stigao u plavom odelu, a promovisao je svoj novi film "Waiting For The Barbarians". Čini se da će ga baš ovaj projekat vratiti u Holivud, tamo gde je stao.

VIDEO: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA