≫ 

Zvezda "Sumrak sage" ogorčena: Rekli su mi da krijem da sam lezbijka, ako mi je stalo do karijere

- Rekli su mi "ako ti je stalo do karijere, učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom devojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu" - kaže Stjuartova

  • 2
Kristen Stewart, Stjuart Kristen Stjuart; Foto: Profimedia

Američka glumica Kristen Stjuart (29) svetsku slavu stekla je ulogom Bele Svon u serijalu "Sumrak saga", a sa tadašnjim kolegom Robertom Patinsonom (33) bila je u ljubavnoj vezi i van seta.

Nakon što su postigli veliki uspeh sa filmskom trilogijom oboje su se okrenuli ambicioznijim filmovima i kompleksnijim ulogama. No, kod Kristen se nije samo to promenilo, već i nešto mnogo krupnije, a to je seksualna orijentacija.

Naime, Kristen je oustala od muškaraca, a je nekoliko godina bila sa manekenkom Stelom Maksvel (29), zatim sa stilistkinjom Sarom Dinkin, a trenutno ljubi spisateljicu Dilan Mejer.

U intervjuu za Harper's Bazaar, Stjuartova je progovorila o svojoj seksualnosti i predrasudama sa kojima se mora nositi zbog toga što je LGBT orijentacije.

Kristen Stjuart Kristen Stjuart, Foto: Profimedia

- Rekli su mi "ako ti je stalo do karijere, učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom devojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu". Ne želim da radim sa takvim ljudima. Život je doslovno veliko takmičenje u popularnosti - rekla je glumica, dodavši kako samo želi da uživa u svom životu.

- U pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. No, šta ovo sve znači? Da ne možeš izaći s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi tupili da, ukoliko želim da sačuvam svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve. Postoje ljudi u svetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se ne deklarišeš kao lezbijka, a ti se s druge strane ne možeš identifikovati kao heteroseksualka - objasnila je Stjuartova.

Kristen Stewart, Stjuart Kristen Stjuart, Foto: Profimedia

Ipak, Kristen Stjuart gledaćemo u "Čarlijevim anđelima", a premijera ove zabavne akcione komedije je rezervisana za 15. novembar 2019.

Nove anđele tumače Kristen Stjuart, Naomi Skot i Ela Balinska.

VIDEO: Slavna glumica priznala da joj je bio grozan poljubac sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    7. septembar 2019 | 08:35

    Mislila sam da samo glumi nad.kanost u Sagi al ona je u stvari uvjek bezvoljna,sumorna,nad.kana...

  • pancevo

    7. septembar 2019 | 20:20

    Jednom odvratana u svakom pogledu persona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA