≫ 

Slavna glumica necenzurisanom slikom gole zadnjice proslavila kraj bolnih terapija (FOTO)

Selma je pozirala bez donjeg veša i njom proslavila kraj lečenja hemoterapijom

  • 0
Selma Bler Printskrin: Youtube/Good Morning America

Glumica Selma Bler (47) pre godinu dana saopštila je da boluje od multipla skleroze. Ona je poslednjih godinu dana, kako je bolest napredovala, bukvalno prolazila kroz pakao, a na kraju je ostala i bez kose.

Selma je odlučila da pokaže kako izgleda stavrnost sa kojom se suočava svaki dan i objavila je fotografiju sa vrlo moćnom porukom kojom je prenelakroz šta sve prolazi.

Nakon što se podvrgla terapiji o kom ne želi puno da govori, Selma je ostala bez kose, a sad je fotografijom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi "početak svog puta prema oporavku", a ujedno i da proslavi kraj tretmana lečenja hemoterapijom.

Selma Blair, Bler Selma uslikana danas u Kaliforniji, Foto: Profimedia/Mega Agency

Na fotografiji, Selma pozira ispred ogledala, bez donjeg veša, dok na sebi nosi samo ružičasti sako, dok je intimno područije prekrila torbicom u obliku raka.

Portret dame - napisala je u opisu fotografije Selma, koju je fotografisao Art T.

 
 
 
View this post on Instagram
Portrait of a lady. @thombrowneny in #calfornia. Shot by @creativerehabnyc #subversive universe #barbieA post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Milioni ljudi koji prate Selmu dive se njenoj hrabrosti, ali i iskrenosti i smelosti da prizna koliko joj je teško, te je mnogi nazivaju heroinom svog vremena.

Glumica ističe da se odlično drži, ali da i nju hvataju napadi panike:

- Kažu da je najmračnije pre svitanja. I držim se toga. Nesanica, kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se - napisala je Selma nedavno na Instagramu.

Selma ni u teškim trenucima ne gubi smisao za humor, pa je skoro izjavila da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti neka sasvim "druga priča".

VIDEO: Rekla sam sinu: Ne znam kako ću umreti, ali od ove bolesti neću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA