Krvav i modar: Danijel Krejg snimio dramatične scene za novi film o Džejmsu Bondu

Ekipa filma "No Time To Die" o agentu 007 već uveliko se nalazi u južnoj Italiji

  • 2
Daniel Craig, Danijel Kreg, Džejms Bond Danijel Krejg Foto: Tanjug/AP

Na snimanju najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, koji nosi naziv "No Time To Die", već uveliko se radi. Ekipa se premestila u južnu Italiju, tačnije u mestu Matera, a u centru pažnje bio je niko drugi do Danijel Krejg, koji igra tajnog agenta 007.

Scene koje se snimio markantni britanski glumac su sigurno bile dramatične i pune akcije, budući da je na setu bio krvav u predelu čela, iznuren i modar. Naravno, fanovi ne treba da brinu, budući da je u pitanju samo dobra šminka.

Daniel Craig Danijel Krejg snima novi film o Džejmsu Bondu u južnoj Italiji Foto: Profimedia

Krejgu je u snimanju ovih scena pomogao i kaskedar koji je bio identično obučen kao on, a više fotografija sa seta možete videti ovde.

Daniel Craig Danijel Krejg snima novi film o Džejmsu Bondu u južnoj Italiji Foto: Profimedia

Kao što je poznato, u ovom ostvarenju Danijel Krejg će poslednji put igrati agenta 007, a kako tvrde inostrani mediji, u narednom nastavku zameniće žena, tamnoputa britanska glumica Lašana Linč (31).

Glavnog negativnca u filmu "No Time To Die" igraće Oskarovac Rami Malek, koji se proslavio igrajući frontmena grupe "Queen" Fredija Merkjurija u ostvarenju "Bohemian Rhapsody".

Osim Krejga i Maleka, igraće još Naomi Heris, Rejf Fajns, Lea Sejdu, Kristof Volc i mnogi drugi. Premijera filma "No Time To Die", čiji je reditelji Keri Džodži Fukunaga, zakazana je za narednu, 2020. godinu. 

VIDEO: Prodaje se čuveni Bondov "Aston Martin": Cena - prava sitnica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    11. septembar 2019 | 18:32

    od kad su postavili ovog plavusana kvazimoda nisam pogledao ni jedan 007 film. a tek kad postave crnca necu. slava sean conneryu

  • Razuman Srbin

    12. septembar 2019 | 00:10

    Nadam se da ce ovaj film biti za pamcenje, jer je to ocigledno poslednji film o tajnom agentu 007 kojim ce se cuvena fransiza ovih producenata (EON produkcija) zauvek okoncati. Zaista je trajala dugo i uspesno. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA