≫ 

Meril Strip prodaje stan u Njujorku za 18 miliona dolara, a samo pogled vredi pravo bogatstvo (FOTO)

Stan ima neverovatan pogled na Njujork, a raskošnost stana je ono što zapanjuje.

  • 9
Meryl Streep Meril Strip Meril Strip/Foto: Tanjug/AP

Holivudska zvezda Meril Strip (70) spremna je za nove promene i ovog puta odlučna u tome da proda svoj luksuzni penthaus u Njujorku za cenu od 18.25 miliona dolara.

Njen stan se već nalazio na tržištu u avgustu prošle godine i prvobitna cena bila je 24.6 miliona dolara. Glumica je nekoliko meseci nakon toga spustila cenu na 19.75 miliona i nakon drugog neuspelog pokušaja da ga proda, stan je neko vreme bio povučen sa tržišta. Sve do sada.

Meril Strip stan Luksuzni penthaus Meril Strip na Menhetnu/Foto: Profimedia

Prostrani penthaus zauzima ceo sprat u River Lofts građevini koja se nalazi u modernoj njujorškoj oblasti Tribeka. Stan je površine od 400 kvadrata i nudi neverovatan panoramski pogled na Svetski trgovinski centra sa jedne strane i Krajsler i Empajr zgrade sa druge strane.

Meril Strip stan Penthaus na prodaju/Foto: Profimedia

Raskošnost stana je ono što zapanjuje, a pored prostrane dnevne sobe stan ima 4 spavaće sobe, 5 kupatila, sobu za vežbanje i ogromnu terasu koja pruža divan pogled na grad, ali i ličnu malu zelenu oazu u srcu betonske "džungle".

Meril Strip stan Glumica prodaje stan za 18 miliona evra/Foto: Profimedia

Meril i njen suprug pazarili su stan još 2006. godine po ceni od 10,13 miliona dolara. Zgrada u kojoj se nalazi ovaj penthaus ima osoblje koje je dostupno 24 sata, zatim poseduje i fitnes centar, garažu i velike okolne dvorišne vrtove.

Pogledajte kako izgledaju stanovi u ovom delu Njujorka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA