≫ 

Gvinet Paltrou pozirala potpuno gola: Glumica svojom objavom izazvala lavinu komentara (FOTO)

Gvinet je pozirala potpuno gola, ispruženih ruku i leđima okrenutim kameri, dok je gledala u  planine ispred sebe

  • 3

Američka glumica Gvinet Platrou (46) pokrenula je lavinu komentara nakon što je na svojoj Instagram stranici "Goop" objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u planinama.

Pošto Gvinet na fotografiji pozira okrenuta leđima kameri mnogi fanovi najpre su se zapitali da li se na fotografiji uopšte nalazi ona ili je unajmila nekog modela za slikanje, iako žena sa slike ima istu građu i boju kose kao glumica.

- Lažemo sebe iz dobrih ili loših razloga, bilo da se radi o samozaštiti ili samouništenju (što je ponekad isto). Ali zašto? Trebate slušati svoje telo kako biste se rešili predrasuda - stoji u opisu fotografije, koja je skupila više od 10 hiljada lajkova na društvenoj mreži Instagram, ali i lavinu komentara.

 

Komentari su bili oprečni, od toga da glumici zameraju na koji način predstavlja prirodu, preko nekih koji su ukazali na njenu mršavost i što je pored zadnjice pokazala i rebra do toga da je mnogi brane.

"Ako želite da promovišete prirodu, onda prestanite sa ovakvim nerealističnim fotografijama", "Uzimate li nekad modele koji ne izgledaju kao da gladuju?",  "Vau, ova golotinja je uznemirila nekoliko ljudi, ajde ohladite svi, to je samo telo!", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou, Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Gvinet je dobitnica Oskara za najbolju glumicu, ali i velika zavodnica koja je osvojila srca mnogih poznatih kolega. Sa glumcem Bred Pitom (55) bila je verena, a nakon njega viđala se i sa Ben Aflekom (47). Sa rok muzičarem Kris Martinom (42) bila je u braku 13 godina i sa njim ima dvoje dece, ćerku Elp (15) i sina Moziz Martina (13).

- U tridesetima je moj fokus bio na deci i većinu sam vremena provodila kod kuće. Kuvala sam sa decom i započela sa radom svog lifestyle brenda "Goop". Bila sam srećna i ispunjena kao majka i domaćica - rekla je Gvinet.

VIDEO: Prošla je 21 godina od tada, a Gvinet je tek sada pričala o raskidu sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA