Adel predala papire za razvod braka od supruga Sajmona

Mnogi su mislili da je njihov razvod potpuno neočekivan, međutim njihov brak je bio prilično buran

  • 3

Britanska pevačica Adel (31) predala je papire za razvod od supruga Sajmona Koneckog (45), piše People.

Na taj potez pevačica se odlučila pet meseci nakon što su objavili da se rastaju nakon sedam godina zajedničkog života.

Njih dvoje će ostati u dobrim odnosima zbog sina Anđela (6), a sa njenim zahtevom za razvod sada na red dolazi određivanje starateljstva i podela imovine. Cela situacija možda i neće biti povoljno za pevačicu, jer je Konecki potpisao ugovor kada su se venčali, te bi on mogao dobiti polovinu njenih primanja.

Nekoliko nedelja nakon što su fotografi uhvatili pevačicu bez burme, njen menadžer je potvrdio da su se ona i Sajmon rastali.

- Adel i njen partner su se rastali. Ostaće posvećeni njihovom sinu i mole za privatnost - pisalo je u kratkoj izjavi. Adel i Konecki su se zapravo rastali još pre Božića prošle godine, ali su to gotovo pola godine uspešno krili.

Adel, Gremi Adel, Foto: Tanjug/AP

Mnogi su mislili da je njihov razvod potpuno neočekivan, međutim njihov brak je bio prilično buran. Sajmon se 2014. godine iselio iz njenog stana, a godinu dana nakon pomirenja uhvaćeni su na ulici kako se svađaju.

Njihovoj ljubavi nije presudila razlika u primanjima, već česta putovanja zbog posla, a jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje šoubiznisa i odlazak na javne događaje, dok je Adel to obožavala.

Adel, Gremi nagrade Adel, Foto: Tanjug/AP

Pevačica je podršku nakon razvoda pronašla i na aplikaciji "Raya", ekskluzivnoj aplikaciji za upoznavanje novih ljubavnih partnera kojoj pristup imaju glumci sa holivudske A liste, pop zvezde i uspešni pojedinci iz kreativnih profesija sa najmanje 5.000 pratilaca na Instagramu.

Čini se kako pevačica već neko vreme sklapa poznanstva preko te aplikacije, a u aprilu je uhvaćena kako se ljubi sa drugim muškarcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA