Džej Lo nakon premijere filma dobila romantičan poklon od Aleksa, s posebnim tekstom u poruci (FOTO)

Dženifer je sačekalo specijalno iznenađenje na stolu

  • 4
Jennifer Lopez, Alex Rodriguez Džej Lo i Aleks Rodrigez/Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images

Dženifer Lopez (50) premijerno je predstavila svoj novi film "Hustlers" u kojem igra glavnu ulogu - prostitutku Ramonu, a na ovom velikom uspehu čestitao joj je i verenik Aleks Rodrigez.

Poznato je da Džej Lo i Aleks često razmenjuju poklone, priređuju jedno drugome iznenađenja i umeju da pokažu da su romantični, pa je i ovaj put jača polovina slavne pevačice i glumice odlučila da joj priredi "malo" iznenađenje.

U pitanju je torta na kojoj piše "Hustlers", kako se film i zove, a tortu krase i novčanice dolara, kao i igračice oko šipke, sa pretpostavkom da je na samom vrhu upravo figura Džej Lo.

Džej Lo, Dženifer Lopez, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Iznenađenje koje je Džej Lo dobila od Aleksa/Printskrin: Instagram/arod

Osim torte, tu su i kolači, kao i ogroman buket belih ruža...i sve je roze i belo. A da čin bude još kompletniji, tu je i Aleksova poruka.

- Bebo, čestitam na "Hustlers". Toliko sam ponosan na tebe! Volim da se "gužvam" sa tobom kroz život - napisao je Arod na ceduljici.

Džej Lo, Dženifer Lopez, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Poruka za Džej Lo od Aleksa/Printskrin: Instagram/arod

Sve ovo je Džej Lo objavila i na svom storiju na Instagramu i poručila svom dragom da ga voli.

Inače, film "Hustlers" je od 12. septembra počeo da se prikazuje i u domaćim bioskopima širom Srbije.

Džej Lo, Dženifer Lopez, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Iznenađenje za Džej Lo/Printskrin: Instagram/arod

Inače, Džej Lo bi se mogla oprobati u još jednom ostvarenju nakon priče o striptizeti Ramoni. Strani mediji sve češće upućuju na to da će glumiti u filmu "The Godmother" u kojem bi igrala ni manje ni više nego Grizeldu Blanko "kraljicu kokaina", koja je bila ženski Pablo Eskobar i sedamdesetih godina vladala svetom.

VIDEO: Džej Lo na poseban način proslavila rođendan verenika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    14. septembar 2019 | 12:23

    Ovi su nam razbibriga ,kad ne znamo sto cemo od problema ,neki Rodrigez..🙄

  • stvarno

    14. septembar 2019 | 12:14

    Aauu kako su ovo dvoje dosadni

  • Nisu

    14. septembar 2019 | 13:29

    Oni dosadni nego ovi što se bave tuđim životima. Ljudi žive svoj život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA