≫ 

Kira Najtli se porodila u strogoj tajnosti, paparaci je uhvatili nekoliko dana kasnije

Mediji bruje o tome da je lepa glumica donela na svet drugo dete

  • 0
Kira Najtli, Keira Knightley Foto: Profimedia/Abaca Press

Kako prenose svetski mediji, glumica Kira Najtli (34) donela je na svet svoje drugo dete, a porodila se u strogoj tajnosti.

Britanska lepotica dobila je drugo dete sa suprugom, muzičarem Džejmsom Rajtonom, za kojeg se udala 2013. godine i sa kojim ima ćerku Edi (4).

Pol bebe nije poznat, a Kiru su paparaci uhvatili kako šeta ulicama Londona sa dečjim kolicima. Trudničkog stomaka nije bilo, pa su britanski mediji odmah objavili da je prinova stigla na svet.

Kira je nedavno uhvaćena u poodmakloj trudnoći, sa stomakom do zuba, a kako stvari stoje prorođaj je obavila u potpunoj privatnosti.

Keira Knightley Kira Najtli sa suprugom/Foto: Profimedia

Kira je sa prvim detetom, ćerkicom Edi, imala težak porođaj i nije se ustručavala da priča o tome. Porodila se u maju 2015. godine, a u svojoj knjizi kritikovala je Kejt Midlton zbog njenog brzog i nerealnog pojavljivanja u javnosti, svega nekoliko sati nakon porođaja. Glumica smatra da je to van realnog sveta i da to nije stvarna slika žene, a u knjizi "Feministkinje ne nose pink" opisala je i svoj prvi porođaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA