≫ 

Kajli Džener poklonila milion dolara: Ovim gestom oduševila i rasplakala obožavateljke (FOTO)

Kajli je deo zarade od prodaje svoje rođendanske kolekcije donirala najugroženijim ženama

  • 3

Najmlađa milijarderka Kajli Džener (22) samo ređa uspeh za uspehom, a zahvaljujući svom biznisu i kompaniji "Kylie cometics" njen budžet svakodnevno raste.

Ona je pre par dana u saradnji sa poznatom voditeljkom Elen Dedženers (61) divnim gestom pokazala da je vrlo saosećajna te je nekolicini siromašnih žena podelila vaučere u iznosu od 50 i 100 hiljada dolara.

Kajli je deo zarade od prodaje svoje rođendanske kolekcije donirala najugroženijim ženama i iznenadila ih, pa su tako prva u redu bila njena obožavateljka Ešli Almonte i njena majka. Djevojka je nedavno odustala od fakulteta kako bi pomogla majci koja radi kao učiteljica u školi koju pohađaju deca beskućnici.

Kajli Džener

Kajli poklonila obožavateljkama po 100.000 dolara, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Kajli je htela da iznenadi Ešli pa je lično po nju otišla u hotel, našminkala je, odradila set fotografija sa njom i na kraju druženja njoj i njenoj mami poklonila vaučer u iznosu od po 100.000 dolara. Žene su plakale od radosti i nisu mogle da veruju šta ih je snašlo, a Kajli je Ešli zamolila da sa tim novcem pomogne majci i završi fakultet.

Kajli Džener

Kajli Džener obožavateljkama poklonila vaučere sa pozamašnom sumom novca , Printskrin: Youtube/TheEllenShow

- Videla sam potrebu, suze i sve to... Moja majka je samohrani roditelj i uvek se trudi da stavi decu iz škole na prvo mesto, te im je čak davala i svoj novac - izjavila je Ešli uplakana od sreće.

- Ostala sam bez teksta kada sam čula tvoju priču i čula koliko voliš svoju majku, i ja sam kao ti opsednuta svojom majkom i sve bih uradila za nju, a to mi se isto mnogo sviđa i kod tebe- rekla je Kajli.

Inače ovo je bio samo prvi projekat, kasnije je Kajli uživo u emisiji "The Ellen Show" sa voditeljkom Elen podelila još nekolicinu vaučera u iznosu od 50 hiljada dolara.

Kajli Džener

Kajli Džener poklonila vaučere od po 50.000 dolara, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Mlada rijaliti zvezda je u ovom humanom projektu podelila više od 1.000.000 dolara i najavila da je to samo početak njenog humanitarnog rada.

VIDEO: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA