"The Pussycat Dolls" potpisale višemilionski ugovor o povratku na scenu?

Ljubomora, prostitucija, pretnje smrću i tragična smrt bivše članice neki su od skandala koji su obeležili kratko, ali veoma uspešno postojanje grupe

  • 1
The Pussycat Dolls, Pusiket dols Foto: Guliver/MJ Kim/Getty Images

Teško da je neko do dan danas zaboravio atraktivnu petorku devojaka koje su činile grupu "The Pussycat Doll's", a nakon raspada grupe i desetak godina kasnije, frontmen grupe Nikol Šercinger (41) i "njene devojke" vraćaju se na scenu.

Kako piše magazin "The Sun", Nikol je potpisala višemilionski ugovor da se pridruži ostatku ekipe iz grupe na predstojećoj svetskoj turneji, a možda čak i snime nove pesme.

- Nikol je dugo odbijala mogućnost da se ponovno okupe, ali izgleda da je uoči desete godišnjice raspada grupe promenila mišljenje. Nuđena joj je velika suma novca koju jednostavno nije mogla da odbije - otkrio je izvor blizak pevačici koja u posljednje vreme nije postizala tolike uspehe u svojoj solo karijeri, kao što je to činila neposredno nakon izlaska iz slavne muzičke grupe.

Na turneji će se Nikol pridružiti i ostale članice: Melodi Tornton, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bahar i Džesika Suta, a najviše nastupa devojke će odraditi po Velikoj Britaniji 2020. godine. Izvodiće svoje stare hitove, međutim, postoji šansa da će do tada snimiti i neke nove.

Nicole Scherzinger, Nikol Sercinger Nikol Šercinger/Foto: Profimedia

Takođe, atraktivnim pevačicama brojni sponzori nude velike iznose za snimanje reklama, pa će i na taj način profitirati.

- Fale mi turneje. Kad sam krenula u solo vode, bila sam na turnejama i mislila kako mi fale moje divne devojke. To je uvek bila odlična zabava - jednom  prilikom izjavila je Nikol, najpopularnija članica grupe i danas jedna od najzgodnijih pevačica sveta.

Upravo je ta njena popularnost, koja je bila veća nego ona ostalih članica, u prošlosti bila kamen spoticanja, jer su navodno ostale devojke bile jako ljubomorne na nju. Takođe, 2017. godine bivša članica grupe Kaja Džons šokirala je javnost izjavom kako su članice bile deo prostitucije.

- Ja nisam članica ženskog benda. Bila sam deo kruga prostitucije. Mnogi su mislili da smo deo svetske scene, jer smo popularne i pevamo, a zapravo je na nama zarađivao svako ko nas je posedovao. Ako si želeo da budeš deo nekog tima, morao si da budeš timski igrač. To je značilo da moraš otići u krevet sa svakim ko je to od tebe zatražio. Tako je uspela i Nikol - izjavila je tada i naglasila kako takve stvari nisu prijavljivale jer su dobijale pretnje smrću.

The Pussycat Dolls The Pussycat Dolls/Printskrin: Youtube/ThePussycatDollsVEVO

Kaja je bila članica grupe u periodu od 2003. do 2005. godine, a priznala je i kako je u to vreme često bila zlostavljana, drogirana i seksualno iskorišćena.

- Koliko je loše bilo, pitaju me ljudi. Dovoljno loše da sam napustila sve svoje snove, svoje koleginice i odustala od 13 miliona dolara ugovora za novi CD koji je trebalo da snimimo - istakla je Kaja.

Jednu je članicu tada na Tviteru nazvala "majkom iz pakla" i iako je nije imenovala, optužila ju je da je glavni krivac za samoubistvo jedne bivše članice Sajmon Betl 2014. godine, koja je bila poznata i kao članica ženskog banda G.R.L. Sajmon se dugo borila s depresijom, a njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu.

Najpoznatiji hitove poznate grupe su: "Don't Cha", "Buttons", "Stickwitu", "I Don't Need A Man" i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA