≫ 

Lijam putem Instagrama saznao za Majlinu prevaru, to ga je šokiralo i razočaralo

Lijam je navodno bio taj koji je 21. avgusta podneo papire za razvod braka

  • 0

Pre više od mesec dana u medijima je kao bomba odjeknula vest o iznenadnom razvodu pevačice Majli Sajrus (26) i glumca Lijama Hemsvorta (29), kojem su navodno prethodili meseci neslaganja, a prema poslednjim informacijama glumac je saznao sve putem društvenih mreža.

Poslednja informacija koja se pojavila u svetskim medijima je da je Lijam za rastanak, odnosno za Majlinu prevaru i novu devojku upravo saznao preko Instagrama.

Iako je Majli u svojoj objavi napisala da su zajedno dogovorili da stave tačku na njihov brak i rastanu se mirno, izvor blizak Lijamu tvrdi da to nije tačno i da je on, kao i ceo svet, za sve to saznao putem Instagrma.

Miley Cyrus MTV VMA, Majli Sajrus, Kaitlynn Carter Majli Sajrus sa manekenkom/Foto: Profimedia/Backgrid UK

PR tim Majli Sajrus početkom avgusta objavio je njenu izjavu u kojoj je pisalo:

- Lijam i Majli su se u ovom trenutku dogovorili da se razdvoje. Oni su odlučili da je ovo najbolja odluka da bi mogli da se fokusiraju na sebe i sopstvene karijere. I dalje ostaju posvećeni svojim životinjama koje dele, dok im se ljubavni putevi razdvajaju. Molimo poštujte njihov postupak i privatnost.

Kako izvor blizak glumcu kaže, on je u to vreme bio u Australiji i ova objava ga je totalno šokirala i razočarala, jer je želeo da se bori za svoj brak van očiju javnosti. Nakon što je sve to potvrdio, Lijam je bio taj koji je 21. avgusta podneo papire za razvod braka, prenosi "Page Six".

Majli Sajrus , Lijam Hemsvort, Lijam Hemsvort i Majli Sajrus/Foto: Profimedia/AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA