≫ 

Posle razvoda, pao je raskid! Majli Sajrus raskinula vezu sa blogerkom

- Raskinule su, ali su i dalje ostale dobre drugarice. - rekao je izvor blizak bivšem paru.

  • 2
Miley Cyrus MTV VMA, Majli Sajrus, Kaitlynn Carter Foto: Profimedia/Backgrid UK

Samo nakon dva meseca romantične veze, pevačica Majli Sajrus (26) i blogerka Kejtlin Karter (31) raskinule su, prenosi magazin "People". Nakon što su se razišle od bivših muževa njih dve nisu krile da uživaju u ljubavi, pa su ih tako paparaci više puta uslikali kako se ljube na javnim mestima. Njih dve su čak otpočele i zajednički život u Los Anđelesu, ali je izgleda sve to bilo kratkog daha.

- Raskinule su, ali su i dalje ostale dobre drugarice. One su oduvek bile drugarice i uvek su bile tu jedna za drugu, pa čak i kad su se razvodile. Samo eto više nisu u ljubavnoj vezi - rekao je izvor blizak bivšem paru.

Podsetimo, Majli i Lijam bili su u braku samo 8 meseci, a kako izvori bliski bivšim spružnicima tvrde, razlog za njihov razlaz nije bila Majlina prevara i da je ona pre nego što je otpočela vezu sa poznatom blogerkom već odlučila da stavi tačku na brak sa Lijamom. Naime, ona nije mogla da podnese to što je je Lijam kako se navodi puno konzumirao alkohol i narkotike, a njoj je sve to kao bivšoj zavisnici o narkotike jako teško palo.

(Telegraf.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA