"Osećam se kao prava diva": Glumac na dodeli Emi nagrada nosio odelo sa više od 100.000 kristala

- Pre nekoliko godina nije se moglo zamisliti da tamnoputi homoseksualac odnese pobedu kao najbolji glumac u dramskoj seriji - rekao je glumac

  • 0
Billy Porter

Foto: Tanjug

Američki glumac Bili Porter (50) oduševio je sve svojim stajlingom kada se na dodeli Emi nagrada pojavio u odelu sa više od 100.000 kristala, a svojim pobedničkim govorom iznenadio je sve.

Bili je osvoio Emi u kategoriji za najboljeg glumca u dramskoj seriji "Pray Tell", a u obraćanju, Porter je emotivno reagovao na nagradu i istakao da je on prvi tamnoputi homoseksualac koji pobedio u ovoj kategoriji.

- Hvala vam svima. Mobilni ne prestaje da mi zvoni. Preplavljen sam emocijama i zahvalan sam svima. Pre nekoliko godina nije se moglo zamisliti da tamnoputi homoseksualac odnese pobedu kao najbolji glumac u dramskoj seriji. Danas sam ja živi dokaz da je to moguće. Predivno je kad prepoznaju vaš trud i nagrade vas zbog toga. Treba otvoreno pričati o tome. Znam kako gledaju ljudi na one koji su crni i gej. Celo vreme sam u takvoj situaciji. Bilo mi je teško - rekao je glumac kada mu je uručena ova prestižna nagrada.

Billy Porter

Bili Porter, Foto: Tanjug

Porter je privukao veliku pažnju autfitom, odelom sa više od 100.000 kristala koje je delo američkog dizajnera Majkla Korsa (60) i ekstravagandnim šeširom Stivena Džonsa (62).  Bili je imao crne cipele na štiklu, a nokri su mu bili nalakirani u srebrnu boju.

- Obožavam ovu odevnu kombinaciju i osećam se kao prava diva. Hvala svima - izjavio je Porter.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA