≫ 

Nikol Kidman: Deca su izabrala Sajentološku crkvu umesto mene

- Izabrali su da budu sajentolozi. Naš je posao, kao roditelja, da im pružimo bezuslovnu ljubav - izjavila je glumica

  • 8

Nikol Kidman (52) i Tom Kruz (57) nisu u dobrim odnosima već godinama, a holivuska zvezda kaže da su njen bivši suprug i deca izabrali Sajentološku crkvu umesto nje. 

Kidman nije imala dobar odnos sa decom i nije bila uz njih dok su odrastali, još od trenutka kada su kao i njihov otac postali pobornici sajentologije. Sada pokušava da se pomiri sa time.

- Majčinstvo je kao putovanje. Bude i uspona i padova, bilo da usvojite dete ili ga rodite. Ono što detetu treba je ljubav. Izabrali su da budu sajentolozi. Naš je posao, kao roditelja, da im pružimo bezuslovnu ljubav - rekla je Nikol u intervjuu za "The Sun".

Nikol Nicole Kidman Nikol Kidman/Foto: Tanjug/AP

Nikol iz braka sa Kruzom ima dvoje usvojene dece, Isabelu (26) i Konora (24).

Prošle godine se spekulisalo da joj je bio zabranjen dolazak na venčanje njihovog sina Konora i njegove izabranice Silvije koja je vođa italijanskog ogranka Sajentološke crkve. Sa ćerkom Isabelom koja živi u Londonu ima minimalan kontakt, ali bez obzira na sve, Nikol ističe kako i dalje voli i podržava svoju decu.

Tom Kruz Tom Kruz/Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Kidman, koja ima još dvoje dece sa drugim suprugom i muzičarem Kitom Urbanom, veruje da je naučila da prihvati takav način njihovog života.

- Ne radi se ni o čemu drugom, osim: "Tu sam da vas volim i podržavam" - izjavila je 52-godišnja glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    25. septembar 2019 | 09:38

    Tom Kruz je upropastio decu, jer ih je uveo u sektu

  • nikolas

    25. septembar 2019 | 08:50

    TA SEKTA JE BILA U SVICI I IZ NJE SE LAKO NE IZLAZI SVE DOK TE MATERIJALNO NE ISCEDE SKROZ A MNOGI SU RADILI ZA NJIH A PLATU NISU GLEDALI!!! TO SIGURNO NIJE BIO IZBOR NJENE DECE VEC PRINUDA I UCENA-VEOMA SU MOCNI!!

  • Marija

    25. septembar 2019 | 09:43

    Ma šta te briga ima svoju biološku decu. A ona dva propaliteta neka im sajentolozi ispiraju mozak. Istinita priča njihov sin Konor (usvojeni) koji je tamnoput nije znao da je usvojen dok negde oko 12-14 godine novinar nije greškom postavio pitanje gde je ovaj mali pogledao T.C sa pitanjem tata o čemu on priča. Inače oni su njemu rekli da je tamnoput jer navodno Nikol ima pretke aboridžinskog porekla. A, ova rođena na Havajima samo se preselila u Australiju. Kakve su to budale. Leleeeee......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA