≫ 

"Ti si kost i koža": Majli Sajrus drastično smršala, novim slikama šokirala fanove i porodicu

Porodica je navodno zabrinuta za pevačicu koja ima manje od 50 kilograma

  • 0
Majli Sajrus, Lijam Hemsvort Majli Sajrus/Foto: Tanjug/AP

Pevačica Majli Sajrus (26) već duže vreme je u centru medijske pažnje zbog iznenadnog razvoda od glumca Lijama Hemsvorta (29), a potom i kratke afere sa blogerkom Kejtlin Karter (33).

Majli je otvoreno priznala kako je i dalje privlače žene, ali je sa Karter raskinula kako bi se posvetila karijeri.

Ono što je primetno jeste da je pevačica drastično mršavija na novijim fotografijama sa odmora, pa se spekuliše kako su burni događaji u njenom životu ostavili posledice na njen izgled.

- Ti si živa kost i koža. Grozno izgledaš - poručili su joj fanovi, a izvor blizak pevačici tvrdi kako je njena porodica šokirana Majlinom izgledom i zabrinuta za nju.

Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Instagram/mileycyrus

- Jedva nešto da pojede. Povremeno uzme voće i to je to. Drastično je smršala i ima manje od 50 kilograma, vide joj se rebra. Porodica je jako zabrinuta, poručili su joj da što pre potraži pomoć - izjavio je izvor.

Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Instagram/mileycyrus

Podsetimo, Majli i Lijam bili su u braku osam meseci, a kako izvori bliski bivšim spružnicima tvrde, razlog za njihov razlaz nije bila Majlina prevara i da je ona pre nego što je otpočela vezu sa poznatom blogerkom već odlučila da stavi tačku na brak sa Lijamom. Navodno nije mogla da podnese to što je je Lijam, kako se piše, preterano konzumirao alkohol i narkotike, a njoj je sve to kao bivšoj zavisnici teško palo.

Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Instagram/mileycyrus

 
 
 
View this post on Instagram
“ I’m more of a man than you’ll ever be, & more of a woman than you’ll ever get!” - Jonathan Larson repost @samsmithA post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA