≫ 

I sa bradom je šmeker: Amal i Džordž proslavili 5. godišnjicu braka, sa Sindi Kraford i njenim mužem

Par je bio elegantno skockan za specijalnu priliku, a godišnjicu su proslavili u društvu najboljih prijatelja

  • 10
Džordž i Amal Kluni Amal i Džordž Kluni večerom proslavili godišnjicu braka/Foto: Profimedia

Džordž Kluni (58) i njegova lepa supruga Amal Kluni (41) obeležili su petu godišnjicu braka, koju su dan ranije proslavili večerom u elitnom restoranu u Njujorku sa najboljim prijateljima Sindi Kraford (53) i Randeom Gerberom (57).

Paparaci su ih uhvatili dok su izlazili iz svog doma u Njujorku, držeći se za ruke, a za ovu specijalnu priliku se jedan od najlepših holivudskih parova specijalno i skockao.

Lepa Amal bila je elegantna kao i uvek; imala je crne kožne pantalone sa visokim strukom i nežni beli korset, dok je Kluni bio u nešto ležernijoj varijanti; u farmerkama i tamnoj košulji. Zanimljivo je da je imao poveću bradu koja odmah upada u oči, s obzirom na to da ga u ovakvom izdanju do sada nismo viđali, a složićete se da je i sa ovakvim imidžom neodoljivi šmeker.

Par se ispred restorana našao sa Sindi i njenim suprugom Randeom, sa kojima su inače najbolji prijatelji. Dame su bile obučene skoro pa identično, s tim što je Sindi imala na sebi crni sako, a njihove jače polovine takođe su se opredelile za slično izdanje.

Džordž Kluni, Amal, Sindi Kraford Amal i Džordž sa Sindi Kraford i Randeom Gerberom/Foto: Profimedia

Džordž i Amal verili su se u aprilu 2014. godine, a venčali su se 27. septembra iste godine na raskošnoj privatnoj ceremoniji. Usledilo je i građansko venčanje koje su obavili u Veneciji dva dana kasnije, 29. septembra.

Kluni je do stupanja u brak sa Amal, sa kojom ima dvoje dece, blizance Elu i Aleksandera (2), više od decenije važio za najpoznatijeg holivudskog neženju.

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    29. septembar 2019 | 15:32

    Jos samo da je oprao farmerke i da mu ne stoje kao da se ukakio

  • Emina

    29. septembar 2019 | 14:47

    Znači treba samo ovi što su bez brade da su šmekeri . Šmeker se ne postaje šmeker se radja !

  • kosmos

    29. septembar 2019 | 16:12

    Da radi kao portir pitao bi ga jer bi bio smeker. Zamislite tu facu da prodaje krompir na pijaci niko ne bi pomislio da je smeker nego zato sto ima poznato ime i prezime pa kao smeker .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA