Pljačkala je i drogirala ljude, a sada popularnu reperku žele iza rešetaka, komentari pljušte

- To nije nešto čime treba da se hvali. U pitanju su dvostruki standardi, da je neki muškarac to uradio, sada bi ležao robiju - glase neki od komentara na društvenim mrežama i forumima

  • 0

Nakon priznanja da je pre nego što je postala poznata učestvovala u pljačkanju i drogiranju muškaraca, popularnu reperku Kardi Bi (26) mnogi njeni kritičari žele da vide u zatvoru.

Ipak, od toga za sada nema ništa, a reperka je svoju ulogu iz stvarnog života odigrala u filmu "Hustlers" u kojem igra sa Dženifer Lopez.

- To nije nešto čime treba da se hvali. U pitanju su dvostruki standardi, da je neki muškarac to uradio, sada bi ležao robiju - glase neki od komentara na društvenim mrežama i forumima.

Kardi B, Ofset Kardi Bi, Foto: Profimedia

Sa druge strane, pevačica Kardi Bi tvrdi da su takve optužbe zapravo pravi odraz dvostrukih standarda, i da ona ne treba da odgovara za nekadašnje postupke.

- Baš takvi komentari jesu dupli standardi. Mnogi muški reperi pišu pesme i pevaju o problematičnom životu. Na osnovu toga su se obogatili, njih niko ne želi da strpa iza rešetaka - brani se Kardi.

Tvrdi kako mlade Afroamerikanke jednostavno nemaju izbora u današnjem svetu i postojećim odnosima moći. Često su upravo one same žrtve, što je pevačica želela da dokaže još jednim primerom iz vlastitog života. Ona je tako priznala da je prilikom jednog fotošutinga bila žrtva polnog uznemiravanja.

VIDEO: Haos! Američka rep zvezda gađala koleginicu sandalom, izbacili je sa žurke pocepanu i sa čvorugom na glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA