≫ 

Zvezda "Beverli Hilsa" spustila mrežicu, pokazala silikone, a sada se svi čude njihovom izgledu

Tori je presrećna što se moda devedesetih vratila, a imala je šta i da pokaže ispod rupičastog kompletića

  • 8
Tori Speling Tori Speling/Foto: Profimedia

Glumica Tori Speling (46) trenutno uživa u porodičnom odmoru nedaleko od svog doma u Los Anđelesu, a najnovije fotografije čuvene Done Samer iz "Beverli Hilsa 90210" koje su se pojavile iznenadile su njene fanove.

Dok je njen suprug čuvao decu, Tori je prošetala kraj bazena, a njen autfit bio je više nego zanimljiv. Naime, poznato je da ova plavuša voli modu i da je uvek oblačila neobične stvari, a i sama sada kaže da je presrećna što se vratila moda devedesetih.

- Drago mi je što se vratila moda 1990-ih. To mi je najdraži modni period, jer smo bili toliko slobodni s bojama i oblicima. Sve je bilo nekako nabacano i super - rekla je Dona, koja inače nenoromalno mnogo troši, a nije želela ni da plati dugove koje je nagomilala na kreditnim karticama. Zahvaljujući ocu, poznatom producentu Aronu Spelingu, vrata glumačkog sveta su joj bila otvorena, a zanimljivo je da joj sada i pored svega majka daje novac za hranu i školarinu za decu.

Tori Speling Tori Speling ima 46 godina i pet porođaja iza sebe/Foto: Profimedia

Glumica je na odmoru obukla neobičan rupičasti komplet ispod kojeg se sve videlo, pa je imala kupaći kostim, a u jednom momentu joj je bilo vruće, te je ostala samo u donjem delu. Uz sve to imala je i sandale koje su i nekada bile moderne, a čini se da je i skinula priličan broj kilograma.

Ono što je mnogima čudno jeste oblik silikona, koji izgleda potpuno neprirodno i "jeftino".

Tori je sa kolegom Dinom MekDermotom (52) u braku od 2006. godine, a pre dve godine, sa nepunih 44, rodila je peto dete.

Pre svega, izgleda srećno i zadovoljno, što se vidi i na fotografijama.

Tori Speling Tori Speling/Foto: Profimedia

VIDEO: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    1. oktobar 2019 | 11:20

    Ију, учини ми се ЈК! Ко,бре,овде кога копира’????

  • ceca

    1. oktobar 2019 | 16:53

    nikakva.ista karleusa

  • ina

    1. oktobar 2019 | 14:08

    Plastik fantastik sve pare u silikonima a mozak nula a muz joj je napravio 5 dete a pre par godina ju prevario i bas bi mu pravila 5 deto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA