≫ 

Bijonsin otac saopštio da je bolestan: Savladala ga bolest od koje muškarci retko obolevaju

Metju Nouls saopštio je da boluje od retkog oblika kancera

  • 0
Beyonce Mathew Knowles, Bijonse Bijonse i Metju, Foto: Guliver/Frank Micelotta/Getty Images

Metju Nouls (67), poznati muzičar i menadžer grupe "Destiny's Child", u kojoj je svoju muzičku karijeru započela njegova ćerka Bijonse (38), otkrio je da boluje od retkog oblika karcinoma dojke koji pogađa i muškarce.

Detalje o bolesti, daljem lečenju i tome kako je saopštio tu vest porodici Metju je otkrio u ekskluzivnom interviju za emisiju "Dobro jutro Amerika", koja se emituje danas, u sredu 2. oktobra.

Inče, karcinom dojke kod muškaraca je retkost i po nekoj statistici javlja se kod jednog među 870 muškaraca. Uglavnom se javlja kod ljudi starijih od 60 godina, a to je zato što muškarci imaju malu količinu tkiva iza bradavice gde se ova bolest i razvija.

Metju je određeni period vodio samostalnu karijeru svoje ćerke Bijonse, ali je njihova saranja prekinuta nakon njegovog razvoda od Bijonsine majke Tine 2011. godine. Nakon toga ga je Bijonse tužila za proneveru novca, ali taj slučaj nikad nije stigao do suda.

VIDEO: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u "Kralja lavova"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA