≫ 

Konačno objavljene slike sa venčanja Džastina Bibera: Natpis na venčanici manekenke je pun ljubavi

- Prošli ponedeljak je bio najposebniji dan mog života - napisala je Hejli

  • 1
Justin Bieber and Hailey Baldwin, Džastin Biber i Hejli Boldvin Džastin Biber i Hejli Boldvin, Foto: Instagram/BEEM/Beem/Profimedia

Hejli Boldvin (22) i Džastin Biber (25) venčali su se 30. septembra ove godine, u Južnoj Karolini, na imanju luksuznog hotela, a to im je drugo venčanje u roku od godinu dana.

Nedelju dana nakon ponovnog izgovaranja sudbonosnog "da" par je objavio fotografije sa venčanja koje su, kao i njihove poruke, pune ljubavi.

- Prošli ponedeljak je bio najposebniji dan mog života - napisala je Hejli.

Njenu venčanicu radio je Virdžil Ablo, a na istoj piše "Dok nas smrt ne rastavi".

Justin Bieber and Hailey Baldwin, Džastin Biber i Hejli Boldvin Veo ima natpis "Dok nas smrt ne rastavi", Foto: Instagram/BEEM/Beem/Profimedia

Podsetimo, ceremoniji su prisustvovala 154 gosta, a ovaj put venčanje nije bilo tajno kao što je to bio slučaj pre godinu dana, kada su se Biber i lepa Hejli tajno venčali u njujorškoj gradskoj opštini.

Među zvanicama su bili prisutni Džastinov otac Džeremi sa porodicom, Hejlin otac, glumac Stiven Boldvin, kao i ujak Bili, te najplaćenija manekenka na svetu Kendal Džener, glumac Džejden Smit, Džastin Skaj, Fej Kadra i mnogi drugi, koji su uživali u koktelima pre nego što krenu na probnu večeru.

Jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav u kapelici na imanju luksuznog hotela sa pet zvezdica "Montage Palmetto Bluff" u Južnoj Karolini.

VIDEO: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA