≫ 

Posle tri pobačaja, ponovo lepe vesti! Glumac i njegova supruga čekaju šesto dete

Par već ima četiri ćerke i jednog sina

  • 2
Džejms Van Der Bik

Džejms van der Bik/Printskrin: Youtube/The Wendy Williams Show

Američki glumac Džejms van der Bik (42) i njegova žena Kimberli Bruk roditelji su petoro dece, četiri ćerke i jednog sina, i izgleda da ne planiraju da stanu sa proširenjem porodice. Naime, glumac je na svom Instagram profilu podelio lepu vest, da je njegova supruga ponovo trudna.

Džejms je poznat po glavnoj ulozi u seriji "Donson Krik" i nikada nije krio da je veoma posvećen otac i velika podrška supruzi u odgajanju dece.

- Presrećan sam što možemo objaviti da nas je još jedno klupko srće odabralo da mu budemo porodica - ovako je glumac obavestio svoje pratioce uz idiličnu porodičnu fotografiju.

James Van Der Beek, Džejms van der Bik

Džejms i njegova supruga čekaju šesto dete/Foto: Profimedia/Mega Agency

Glumac je otkrio i da je sa suprugom Kimberli prošao kroz težak period, jer je ona pre ove trudnoće imala tri spontana pobačaja.

- Pobačaj je nešto o čemu ljudi retko razgovaraju, a često ga i sakriju, ali oko te teme ne treba imati stida - otkrio je Džejms i istakao da je u takvoj situaciji veoma važno samom sebi dati prostora.

Podsećamo, glumac i njegova supruga izgovorili su sudbonosno "da" 2010. godine, i to mu je drugi brak. Srećni roditelji imaju četri ćerke Gvendolin,Oliviju, Emiliju i Anabel Lije i sina Džošue.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    9. oktobar 2019 | 20:40

    Zasto da prestanu? Moze im se, imaju lagodan zivot, finansijski stabilni, uzivaju sa svojom decom. Zasto ne bi imali dosta dece? Kod nas kad neko ima toliko dece, pa trazi pomoc, niko ne kaze, sto niste stali sa proizvodnjom, nego tad raspale po natalitetu, ajmo braco, pomozimo, bla bla...moralisti po potrebi

  • Ccc

    9. oktobar 2019 | 20:12

    Prelepa deca glumafkog paramali bi trebali da se zaustave sa proizvodnjom dece i posvete uživanju.Sve ima granicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA