• 3

"Terao me je da nosim haljinu njegove žene!" Dženifer nazvala svinjom seksualnog predatora Holivuda

Dženifer je sa Harvijem sarađivala 2005. godine, zbog filma "Fatalna preljuba", u kojem je imala glavnu ulogu

  • 3

Harvi Vajnstin (67) nekada je bio najmoćniji čovek u svetu filma, a poslednjih nekoliko godina jedan je od najomraženijih. Razlog su užasne ispovesti žena koje su sa njim doživele bolna iskustva, pa su ga i Anžđelina Džoli (44) i Gvinet Paltrou (47) optužile za seksualno zlostavljanje.

Sada je Harvija prokomentarisala i Dženifer Aniston (50) koju Vajnstin nije seksualno uznemiravao i zlostavljao, ali je iskustvo koj je imala sa njim bilo vrlo neprijatno.

Naime, Dženifer je sa Harvijem sarađivala 2005. godine, zbog filma "Fatalna preljuba", u kojem je imala glavnu ulogu.

Kako kaže, Harvi je tada pokušao da je prisili da nosi haljinu brenda "Marchesa", koji je osnovala njegova bivša supruga, modna dizajnerka Džordžina Čepmen (43).

Jennifer Aniston

Dženifer Aniston, Foto: Profimedia/Mega Agency

- Tačno se sećam kada je Džordžina izbacila novu liniju odeće. Tada je Harvi došao u London gde sam snimala film. Rekao mi je: "Želim da nosiš jednu od tih haljina na premijeri filma. Moraš je nositi!" - priznala je Anistonova i dodala da je to bilo jedino nasilje koje je doživela od njega.

Ipak, tada je jasno dala do znanja Harviju da neće nositi haljinu njegove žene, jer joj se nije sviđao taj stil.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston, Foto: Tanjug/AP

Dženifer je neprijatnost sa Harvijem doživela i za vreme večere, povodom premijere filma.

Sedela sam za stolom sa producentima i kolegom iz filma, Klajvom Ovenom, a društvo nam je pravio jedan moj prijatelj koji je sedeo pored mene. U jednom trenutku pojavio se Vajnstin, i naredio mom prijatelju da se makne. Prijatelj je ustao i maknuo se, a Harvi je zatim seo pored mene. U tom trenutku sam pomislila "O, moj Bože". To je baš bilo svinjsko ponašanje! - zaključila je zgrožena Dženifer za "Variety".

VIDEO: Bivša Bredova cica progovorila o prvom susretu sa bivšom Bredovom cicom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Predrag

    Pre ste vi njega seksualno uznemiravale nego on vas. Mene svaka žena seksualno uznemirava kad je vidim sa majicom na bretele i još bez brusa.

  • Cccc

    Sve za ulogu,slavu i milione pa satro dvaes godina kasnije ispovesti.Ako te neko seksualno uznemirava,to se odmah sece u korenu!

  • Oscar

    Sada kad stižu godine i kad ime i slava počinju da tamne one se sete da su bile seksualno zlostavljane?! Dok su bile mlade i poželjne nije im smetalo da preko kreveta dobijaju uloge i postaju zvezde. Holivud nije ni crkva ni džamija, zna se kako tamo sve funkcioniše. Prema tome, ove okasnele tužbe mačku o rep.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima