≫ 

Marina Abramović pomogla Lejdi Gagi da se izvuče iz pakla droge?

Prijateljstvo muzičke zvezde i srpske umetnice datira od 2013. godine

  • 2
Lejdi Gaga, Marina Abramovic Marina Abramović i Lejdi Gaga u novembru 2013. godine u Njujorku/Foto: Profimedia/ddp USA

Poznato je da je danas jedna od najslavnijih muzičkih zvezda Lejdi Gaga (33), vlasnica hita "Shallow", nekada konzumirala zabranjene supstance, ali da se izvukla iz pakla.

Da se sredi i dovede u normalu navodno joj je pomogla čuvena srpska umetnica Marina Abramović (72), a kojom se druži od 2013. godine, kada su prvi put sarađivale.

Ostale su u prijateljskim odnosima, a Marinin brat Velimir Abramović tvrdi da je za Gagino "skidanje" zaslužan niko drugi nego njegova sestra.

- Marina je vodila Gagu u neku kuću u Džerziju. Tamo borave, koliko sam upućen, ljudi koji se skidaju sa opijata. Znam da je to lečenje čudno i da oni trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lejdi Gaga se skinula sa droge uz Marininu pomoć - izjavio je Velimir.

Lejdi Gaga Lejdi Gaga/Foto: Profimedia

Lejdi Gaga je tokom prošle i ove godine doživela neverovatan uspeh filmom "A Star is Born" u kojem igra glavnu ulogu sa Bredlijem Kuperom, a potom i njihovom duetskom pesmom "Shallow" koja je preko noći postala hit. Trenutno na Jutjubu broji više od 700 miliona pregleda.

Retrospektivna izložba "Čistač" Marine Abramović 21. septembra je svečano otvorena u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, prvi put nakon 44 godine, i biće izložena sve do 20. januara 2020. godine.

Marina Abramović predavanje Marina Abramović/Foto: Bojana Janjić/MSUB

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA