≫ 

Kupila je dečku poklon od 50.000 dolara jer je ostala trudna s njim, na njemu piše samo jedna reč

Rijaliti zvezda je iskeširala paprenu sumu da bi počastila svog partnera

  • 2
Safaree Samuels, Erica Mena Foto: Profimedia/AFP

Bivša manekenka i zvezda rijalitija "Love and hiphop", Erika Mena (31), na poseban se način zahvalila svom dečku, reperu Safariju Semjuelsu (38), sa kojim čeka dete.

Poklon je odlučila da mu kupi u znak zahvalnosti što je ostala trudna sa njim, a za tu se priliku i te kako otvorila! Poklon je vredan čak 50.000 dolara, au pitanju je ogrlica na kojoj piše "Tata" (Daddy).

Kao što cena govori, ne radi se o običnoj ogrlici, već o 14-karatnoj ogrlici od ružičastog zlata ukrašenoj dijamantima, a kako pojedini američki mediji navode, čini se kao da je ovo poseban slučaj, jer je tradicija da uglavnom bogataši časte svoje trudne lepše polovine.

Erika Mena, Safari Semjuels Erika Mena i Safari Semjuels/Foto: Instagram/iamerica_mena

Ipak, Erika je odlučila da se razlikuje od ostalih, a u tome je i uspela, prenosi TMZ. Kako izgleda poklon, možete videti klikom na ovu rečenicu.

Safari Semjuels inače je bivši dečko reperke Niki Minaž, a raskid sa njom 2014. godine je veoma teško podneo, te je tada pričao čak i o samoubistvu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Erica Mena Samuels (@iamerica_mena) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA