"Majkl Džekson je bio teško poremećen": Šokantne tvrdnje Eltona Džona o pokojnom kralju popa

- Samo Bog zna šta se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lekova bio pun

  • 8
Elton Džon i Majkl Džekson Foto: Tanjug/AP/Profimedia

Slavni Elton Džon oduvek je bio jedan od najkontroverznijih muzičara na svetskoj sceni. Trenutno veliku pažnju privlače memoari koje je Elton napisao i u kojima iznosi šokantne tvrdnje iz prošlosti o legendarnom Majklu Džeksonu, koje planira uskoro predstaviti javnosti.

Pevačevi memoari vrve od šokantnih priznanja i do sada nepoznatnih detalja iz sveta slavnih. Iako knjiga još uvek nije u prodaji, pojedini britanski mediji objavili su neke delove, a između ostalog Elton je u svojim memoarima pričao i o pokojnom kralju pop-a, Majklu Džeksonu, sa kojim se godinama družio, ali koji je, kako tvrdi, vremenom postao neprijatan i nepodnošljiv.

- Poznajem Majkla otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je najslađe dete koje možete zamisliti. Međutim, u nekom trenutku u kasnijim godinama počeo je da traži beg od realnosti i postao totalno okupiran svojim imaginarnim svetom, kao što je to radio i Elvis Prisli. Samo Bog zna šta se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lekova bio pun, ali svaki put kada bi se sreli mislio sam kako je jadan potpuno izgubio kompas - napisao je Elton.

- Džekson je zaista bio poremećen, teško mentalno bolestan čovek. Uznemirujuća osoba sa kojom ne želite biti u društvu - ovim rečima je Elton okarakterisao svog pokonog prijatelja.

Mjakl Džekson, Michael Jackson Majkl Džekson (1958-2009)/Foto: Profimedia/AFP

Osim ovih tvrdnji, Elton se prisetio i Majklove tendencije da se isključivo druži sa decom. Kako navodi, tvrdi da više nije mogao da pronađe zajednički jezik sa odraslima i da se nije snalazio u njihovom društvu, te da je beg tražio isključivo u druženju sa decom.

Iako ga nije direktno optužio za pedofiliju, muzičar je stavio do znanja da se Džekson često preterano družio s decom na neprimerene načine. Opisao je kako je Majkla jednom prilikom pozvao na neku proslavu, međutim on se vrlo brzo izgubio negde, a pronašli su ga kako se igra sa sinom spremačice Eltona Džona.

Elton Džon Elton Džon/Foto: Tanjug/AP

Inače, Eltonovi memoari pod nazivom "Ja" trebalo je od danas, 15. oktobra, da se nađu u prodaji širom Velike Britanije, međutim, zbog ovih šokantnih navoda mnogi žele da stopiraju ili barem odlože objavljivanje knjige.

Video: Barbra Strejsend brani Majkla Džeksona: On je samo imao potrebe, a dečaci su to želeli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA