≫ 

Mršava i bez šminke: Vatrena Skali iz serije "Dosije X" uhvaćena u skoro neprepoznatljivom izdanju

Džilijan se podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica ne bi li zaustavila starenje

  • 4
Dosije X, Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson

Skali i Molder/Foto: Promo/Twentieth Century Fox

Glumicu Džilijan Anderson (51) javnost pamti kao neponovljivu i neustrašivu Skali u seriji "Dosije X" koja je obeležila je devedesete i postala jedna od najuspešnijih televizijskih ostvarenja svih vremena. Upravo ova serija u zvezdane orbite lansirala je Džilijan, koja je pre 26 godina bila vatrena crvenokosa, a danas nije ni nalik tome.

Džilijan svi pamtimo po ulozi vatrene crvenokose Skali, agenta koji se hrabro suočava sa fantastičnim krimislučajevima koji su oduzimali dah gledaocima širom sveta. Već duže vreme ne gaji takav imidž i plavuša je, ali na najnovijim fotografijama na kojima je uhvaćena neki je možda ne bi ni prepoznali.

Gillian Anderson

Džilijen uhvaćena u skoro neprepoznatljivom izdanju/Foto: Profimedia/Backgrid UK

Danas je 51-godišnja glumica mršava plavuša kratke kose, a uz sve to ne krije da se čak više puta podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica, ne bi li zaustavila starenje. Otvoreno je priznala da se plaši starenja i da se pribojava da će ostati zaboravljena.

- Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana videla sebe na ekranu i shvatila da sam se promenila. To je bilo šokantno spoznanje sebe. Plakala sam ceo dan. To je trenutak kada se čovek treba okrenuti sebi i drugim vrednostima - ispričala je glumica.

Džilijen Anderson

Džilijen Anderson/Foto: Tanjug/AP

Da se dugo bori sa slikom same sebe, dokazuje i to što je 2017. godine objavila knjigu za samopouzdanje ženama u kojoj je pokušala da približi tehnike za povratak izgubljenog samopouzdanja.

Džilijen poslednjih godina živi u Londonu, a uglavnom snima serije britanske produkcije. Posle Skali u seriji "Dosije X" zapaženije uloge imala je i u seriji "Sex Education", a uskoro će se pojaviti i u trećoj sezoni serije "Kruna".

Video: Devojčica iz komšiluka koja tek sada voli svoj izgled, ali je mrzela sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA