≫ 

"Očajna domaćica" na robiji! Počela da služi kaznu zbog učestvovanja u prevari koja je uzdrmala SAD

Zatvor u Dablinu jedan je od četiri zatvora u Americi, gde kaznu služe isključivo žene

  • 0

Zvezda čuvene serije "Očajne domaćice", Felisiti Hafman (56),predala se u utorak vlastima u zatvorskoj instituciji u Dablinu, u Kaliforniji!

Felisiti će u pomenutoj jedinici služiti kaznu od 14 dana, a pored toga mora da isplati i 30.000 dolara.

Takođe, Felisiti je dobila je godinu dana nadzora nakon izlaska iz zatvora, plus 250 sati društveno korisnog rada.

Slavnu glumicu je do zatvora dopratio suprug, glumac Vilijam Mejsi, a svetski mediji javljaju da je njen zatvorenički broj je 77806-112.

Inače, zatvor u Dablinu jedan je od četiri zatvora u Americi, gde kaznu služe isključivo žene. Felisiti neće biti toliko loše u ovom zatvoru, pošto ga zbog toga što izgleda kao luksuzni hotel zovu "Zamak Dablin".

Felisiti Hafman, Lori Laglin

Felisiti Hafman, Foto: Profimedia

Podsetimo, Felisiti je osuđena 13. septembra ove godine, a osudila ju je sudija Indira Talvani, u Bostonu.

Pre nego što je objavila presudu, Talvani je rekla da Felisitri zna šta je pogrešno učinila: "Znala je da je to prevara. To nije impulsivan čin. Pokušaj da bude dobra majka to ne opravdava".

Glumica je priznala da joj je žao zbog onoga što je uradila, a onda se izvinila ćerkama i suprugu.

- Duboko se stidim zbog onoga što sam učinila. Imala sam izbora i mogla sam reći ne. Preuzimam potpunu odgovornost, prihvatiću kaznu koju mi date - rekla je Felisiti sudiji.

Felicity Huffman

Felisiti Hafman, Foto: Tanjug/AP

Glumičin advokat nazvao je svoju klijentkinju dobrom, ljubaznom i pristojnom osobom i tokom izricanja presude istakao da Felisiti zna da je pogrešno postupila i da se kaje.

Podsetimo, zvezda serije "Očajne domaćice", kao i njena koleginica - glumica Lori Laulin (54), bile su deo "hobotnice" slavnih majki optuženih za davanje mita, kao i organizovanje prevara na ispitima, kako bi njihova deca lakše upala u najbolje američke "Ivy League" škole.

Dok Laulinova ne priznaje krivicu, misleći da tužilaštvo blefira, Felisiti je odlučila da sarađuje sa vlastima i prizna da je dala 15.000 dolara kako bi se poboljšali SAT (ekvivalent državne mature) rezultati njene ćerke.

VIDEO: Džejn Fonda uhapšena na protestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA