Blejk i Rajan objavili prvu sliku sa novorođenom bebom i otkrili pol deteta - 2 meseca kasnije

Slavni par je trudnoću držao u strogoj tajnosti, a teće dete dobili su pre dva meseca

  • 3
Kanski festival, Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds/Foto: AP/Tanjug

Slavni holivudski par, Rajan Rejnolds (42) i Blejk Lajvli (32), postali su roditelji pre dva meseca, iako se nije ni znalo da je lepa glumica treći put u drugom stanju.

Sada su se prvi put oglasili nakon što su dobili još jedno dete, a prvu fotografiju tek rođene bebe objavili su kako bi progovorili o klimatskim promenama.

Na slici su Rajan i Lajvli sa bebom kojoj su sakrili lice, a njih dvoje su nasmejani i srećniji nego ikad. Već godinama važe za jedan od najskladnijih parova, a ova slika upravo tome i svedoči.

- Volim Britansku Kolumbiju. Voleo bih da moje ćerke odrastu na istom prirodnom igralištu na kojem sam ja odrastao. Kandidat kojeg 21. oktobra izaberete vodiće politiku o klimatskim promenama naredne četiri godine. Ponsan sam na klimatski progres koji smo napravili u prethodne četiri godine - napisao je Rajan.

Rajan Rejnolds, Blejk Lajvli

Blejk i Lajvli sa novorođenom bebom/Foto: Twitter/VancityReynolds

Blejk se porodila pre dva meseca, a budući da su sve držali u strogoj tajnosti pol bebe je tek sada otkriven i u pitanju je ćerkica. Par već ima sina Džejmsa kojeg su dobili 2012. kada su se i venčali, i ćerku Ines koja je rođena 2014. godine. Često su znali da kažu da žele desetoro dece.

Video: Holivudski macan kupa se i izvodi egzibicije u Rovinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA