≫ 

Džej Lo opet mlada, ali na filmu: Zanemećete kada vidite ogromnu venčanicu koju je nosila

Dženifer Lopez uveliko radi uveliko na filmskom ostvarenju pod nazivom "Marry me"

  • 0
Dženifer Lopez, flim Udaj se za mene

Dženifer Lopez Foto: Profimedia

Nema pauze kod Dženifer Lopez. Poznata pevačica i glumica se nakon filma "Hustlers" posvetila ostvarenju pod nazivom "Marry Me", u kojem igra glavnu ulogu.  Naime, paparaci su uhvatili Džej Lo kako na Menhetnu u Njujorku snima jednu od scena, a ono što je privuklo pažnju mnogima jeste ekstravagantna venčanica koju je nosila.

Odevna kreacija imala je puno ukrasnih detalja, a Dženifer je blistala kao mlada. Venčanica je sama po sebi impresivna i ogromna, kao što se može i primetiti.

Dženifer Lopez, flim Udaj se za mene

Venčanica koju je nosila Dženifer Lopez za potrebe filma "Marry Me" Foto: Profimedia

Film "Marry Me" je romantična komedija rediteljke Ket Koiro, a Džej Lo igra lik pop zvezde koju njen verenik, koji je isto muzička zvezda, ostavlja uoči venčanja. Osim Dženifer Lopez, u ovom ostvarenju igraju Oven Vilson, muzički superstar Maluma, zvezda serije "Igra prestola" Džon Bredli, kao i Sara Silverman.

Dženifer Lopez, flim Udaj se za mene

Dženifer Lopez Foto: Profimedia

Video: Od čega je ova žena, ovo savršenstvo? Džej Lo bljesnula grudima na crvenom tepihu, ali su svi gledali u njenu frizuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA