≫ 

Objavljena cifra koju je Kejt potrošila na kokain, a svet je šokirao podatak u čijem WC-u je šmrkala

Prijatelj slavne manekenke kazao je da bi se Kejt "nenormalno nadrogirala svaki put kad je trebalo da se nađe sa njim", tokom njihovog dugog prijateljstva

  • 2
Kate Moss, Kejt Mos Kejt Mos, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Kejt Mos (45) je sa 22 godine počela da konzumira kokain, a postala je toliko ovisna da je na žurkama "belo" ušmrkivala na svakih nekoliko minuta.

Britanski supermodel i jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena kokain je koristila čitavih 10 godina, a sada je objavljen podatak da je za to vreme na beli prah potrošila oko 800.000 evra.

Prijatelj slavne manekenke, lovac na modele Gevin Majzl, kazao je da bi se Kejt "nenormalno nadrogirala svaki put kad je trebalo da se nađe sa njim", tokom njihovog dugog prijateljstva.

Slavna lepotica kokainu nije odolela ni tokom poseta tadašnjem južnoafričkom predsedniku Nelsonu Mandeli, 1998. godine. Kako kaže ovaj čovek, u hotelskoj sobi u Kejp Taunu je pre nekoliko godina ušmrkivala 4 linije odjednom, a drogirala se i u toaletu vile jednog od najcenjenijih ljudi na svetu, pomenutog Mandele.

Winnie Madikizela-Mandela, Vini Mandela, Nelson Mandela Nelson Mandela, Foto: AP/Tanjug

- Odvukla me je u kupatilo dok je Mandela primao goste. Složila je lajnu i pošmrkala sa stolice - izjavio je Gevin.

Kejt je uhvaćena kako šmrče i u jednom muzičkom studiju, a to ju j ekoštalo gubitka višemilionskih ugovora. Nakon tog fijaska otišla je na lečenje u Arizonu.

Kejt je drastično promenila svoj život, pa je sada priča o njenoj ovisnosti o kokainu i alkoholu nerviraju.

- Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom "Kejt je narkomanka", događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi - "možda bolje da si stvarno na heroinu" - rekla je Kejt Mos.

Kejt Mos Kejt Mos, Foto: Profimedia/Abaca Press

Podsetimo, ona je u oktobru 2017. bila na lečenju od alkohola, na Tajlandu, u ustanovi "The Cabin in Chiang Mai".

Slavna lepotica tada se na taj korak odlučila jer je želela da se ostvari u ulozi majke po drugi put, sa bogatim dečkom Nikolajem fon Bizmarkom, 13 godina mlađim od nje. Navodno joj je upravo on plaćao lečenje - mesec dana košta 10.000 funti.

VIDEO: Dragana Mirković ispričala anegdotu sa Kejt Mos i Pamelom Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA