≫ 

"Pomislila sam da moram biti gej, jer su svi muškarci zli..."

- Dok nisam upoznala njega mislila sam da su svi muškarci zli, ali to ipak nije tako. Ispada da ne treba da tražim devojke, samo je potrebno pronaći pravog tipa - izjavila je Majli

  • 0
Majli Sajrus Majli Sajrus, Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Planetarno poznata Majli Sajrus (26) prolazi kroz turbulentan period, pošto se razvela od glumca Lijama Hemsvorta (29) sa kojim je u braku bila oko godinu dana.

Ova muzička zvezda je potom uplovila u romansu sa blogerkom Kejtlin Karter (31) koja ju je tešila nakon razvoda, ali čini se da žene ipak nisu Majlin konačni izbor.

Naime, Sajrusova je Kejtlin zamenila mladim muzičarom Kodijem Simpsonom (22).

- Dok nisam upoznala njega mislila sam da su svi muškarci zli, ali to ipak nije tako. Ispada da ne treba da tražim devojke, samo je potrebno pronaći pravog tipa - izjavila je Majli.

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort Lijam i Majli, Foto: Tanjug/AP

Pevačica muzičara već naziva dečkom, iako se viđaju vrlo kratko, a i ona i bivši muž Lijam brzo su preboleli svoj propali brak. Naime, Hemsfort je pronašao novu devojku samo dva meseca nakon što je javnost saznala da se Majli i on razvode.

Navodno, problem je bio i taj što su se Majli dopadale devojke i što nije htela decu, čime je Lijjamu slomila srce.

- Ljudi su pratili moje odrastanje kroz sve ove godine i zbog toga misle da znaju sve o meni i šta bi trebalo da radim, ali ne znaju. Osećam se napokon zrelo i sigurno u sve svoje odluke - obrazložila je Majli obožavaocima na društvenim mrežama.

VIDEO: Fanovi bi skakali od sreće kada bi Majli Sajrus izvodila ovakve trikove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA