"Kako možete svedočiti klanju, a da to ne utiče na vas?" Slavni Džoker se udružio sa kokoškama

- Ne želim uzrokovati bol drugom živom saosećajnom biću. Ne želim mu oduzimati decu - rekao je glumac

  • 10
Joaquin Phoenix Hoakin Finiks, Foto: peta.org

Glumac Hoakin Finiks (44), najpoznatiji po ulozi Jokera, postao je zaštitno lice PETE, s njegove fotografije u okviru PETINE kampanje osvanule us na bilbordu u Tajms skveru, u Njujorku, piše

- Svi smo mi životinje - poručio je Hoakin koji se odavno odlučio da bude vegan, a vegantvo mu je i najvažnija stvar u životu.

Ne želim uzrokovati bol drugom živom saosećajnom biću. Ne želim mu oduzimati decu. Ne želim ga prisiljavati na zatočeništvo i tovljenje samo kako bi bilo zaklano. To je apsurdno i divlje. Ne mogu razumeti kako možete svedočiti tome, a da to ne utiče na vas. Tu je sigurno i uticaj koji sve to ima na našu oklinu, a koji je razarajući - rekao je glumac..

Joaquin Phoenix Joaquin Phoenix, Foto: Guliver/Rich Fury/Getty Images

Finiks je vegan je od svoje treće godine, a za prava životinja se bori čestvovanjem u raznim kampanjama, a u junu ove godine, u Holivudu je priredio okupljanje povodom Nacionalnog dana prava životinja.

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru, Hoakin se pridružio veganskim demonstacijama lokalne organizacije za prava životinja.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačkica

    23. oktobar 2019 | 19:09

    Pre nego sto neko napise komentar, prvo treba da procita nesto o ovom izvanrednom glumcu. Znaci pre svega, iz kakve je porodice i kako je vaspitan. Znaci, on dolazi iz porodice hipika, od roditelja koji su bili izuzetno posveceni prirodi, tako da su vaspitavali decu da su u skladu s prirodom i zivotinjama. Deci su i dali imena u skladu sa svojim verovanjima, River, Leaf sto je bilo ime Joakina Feniksa, takodje i sestra ima neobicno ime, ali ne mogu sad da se setim. Sva deca su im od malena ucena da budu vegani, znaci mnogo, mnogo pre nego sto je to postalo moda i pomodarstvo. Tako da makar u slucaju ovog coveka, u pitanju je nacin odrastanja, vaspitanja, a nikako pomodarstvo.

  • Pero Atropin

    23. oktobar 2019 | 18:33

    Ko nije gledao taj nema pojma o čemu ovaj glumac priča! Ništa groznije nema od pokolja pilića, svinja, teladi, jagnjadi.. Grozno. Ne jedem meso!

  • shone

    23. oktobar 2019 | 17:15

    Па он ако мисли да је животиња, нека поприча мало са лавовима, тигровима, вуковима, орловима, итд. Да пређу и они на веганску исхрану. Свет је полудео, посебно људи који су славни и имају новац па их добар део прати и њихове глупости и изопачености представљају као нормалне ствари.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA