Selena Gomez se novom pesmom obraća Džastinu Biberu? Za dva meseca, zamenio si nas!

Samo dva meseca nakon što su Džastin i Selena raskinuli, on se u javnosti pojavio sa novom devojkom

  • 3

Izgleda da pevačica Selena Gomez i dalje ne može da preboli bivšu ljubav Džastina Bibera. Selena je noćas, u utorak 23. oktobra, tačno u pono,ć obajvila singl "Lose You To Love Me".

Kako mnogi fanovi komentarišu, pesma je posvećena bivšem dečku Džastinu koji je pre mesec dana izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Hejli.Nagađanja da je ovo poslednji oproštaj od Bibera, te i da je odlučila da naokon zatvori vrata tog poglavlja svog života.

Tviter se prosto usijao od komentara njenih fanova.

"Sudeći po naslovu "Lose You To Love Me", nekako me uverava da je pesma o Džastinu Biberu. Džastin Biber plače jer zna da bi nova pesma Selene Gomez možda posvećena njemu.A, pritom svi njegovi albumi su o njoj, jer on još uvek gugla njeno ime da vidi šta je obukla, a čak je i njegova žena opsednuta njom", bili su samo neki od komentara.

Izvori bliski mladoj pevačici potvrdili su da je pesma upravo posvećena Džastinu, ali i da njeni obožavaoci mogu da očekuju još pesama na temu njihove turbuletne veze u narednim mesecima.

Podsetimo, Selena i Biber bili su u vezi pd 2011. do  2012. godine, da bi se kasnije 2014. godine pomirili na nekoliko meseci. Još jednu šansu svojoj ljubavi dali su 2017. godine, ali ni tada im nije pošlo za rukom. Njihova turbuletna veza završena je upravo tada, a nedugo nakon raskida, tačnije samo dva meseca, nakon Džastin je svoju sreću pronašao pored modela Hejli Boldvin, kojoj je pre samo mesec dana izgovorio sudbonosno "da".

Poslušajte pesmu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    23. oktobar 2019 | 18:21

    Nemam neke pare, imam stan od roditelja i srećan sam što sam imao detinjstvo bez ovih budi Bog s namiii:)

  • M

    24. oktobar 2019 | 00:30

    Koliko je ona predivna, prelijepa... a od one njegove zene je jedino ona rupic ruza ruznija😂

  • xxx

    24. oktobar 2019 | 08:30

    Decurlija koja ne zna jel posla ili dosla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA