≫ 

"Kada smo videli ovu priču, rasplakali smo se": Džej Lo i Aleks Rodrigez donirali hranu za školu

Pevačica i njen verenik pokazali su humanu stranu

  • 5

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen verenik, bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez, rešili su da pomognu jednoj osnovnoj školi u Tenesiju, pri čemu su preko svoje kompanije "Tiller & Hatch" donirali hranu, koja je dovoljna za period od godinu dana.

Sve je krenulo od objave učiteljice Bruk Goins, koja se na Fejsbuku požalila da jedan od njenih učenik često ostane gladan.

- Danas sam plakala na poslu. Ne zato što mrzim svoj posao ili zato što je težak (a zaista jeste). Danas sam plakala zbog deteta, deteta koji je tako nevino pričao o hrani, odnosno o nedostatku hrane. Pitao me kada će doći žene koja stavlja hranu u njegov ruksak. Rekao mi je da kući nema hrane i da mu treba još... Nijedno dete ne bi trebalo biti gladno - napisala je učiteljica.

Lopezova kaže da ju je ova objava rastužila.

- Čuli smo da učitelji pomažu učenicima da donesu hranu kućo kada je nemaju dovoljno. Kada smo videli ovu priču, rasplakali smo se. Nijedno dete ne bi nikada trebalo da zaspi gladno - napisala je Džej Lo na Instagramu.

Video: Džej Lo zaplakala pred 25.000 fanova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fenix

    26. oktobar 2019 | 23:49

    Da je samo to dete gladno. Treba bre svi vi koji ne znate šta ćete sa parama da nahranite gladnu i bednu decu, bolesnima da pomazete, a ne da zgrcete pare i ne znate sta sa njima

  • Dasa

    27. oktobar 2019 | 08:49

    Jedan od najvecih blagoslova je nahraniti gladne...najbolja od svih osobina je nesebicna ljubav! Na zalost,u ovim mracnim i teskim vremenima covecanstva cesto zaboravljamo na tudje nevolje i probleme i sve teze ucimo lekciju o davanju i o milosrdju koja jeste osobina plemenitih...!

  • Раде

    27. oktobar 2019 | 08:52

    Колико јадно бедно и лицемерно, када одвојиш мрвицу из новчаника и помогнеш само појединцима овај пут да их нахраниш а хране има у изобиљу и баца се. Цео систем дефектан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA