≫ 

Poklonite se kraljici! Madona cenom ulaznice srušila svetski muzički rekord

Prosečna ulaznica za Madonin koncert u sklopu turneje "Madam Iks" iznosi 310 evra

  • 16
Madonna Madona Madona, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kada je svetska kraljica popa Madona (61) još početkom godine predstavila par singlova sa nadolazećeg albuma i ujedno najavila 11. koncertnu turneju, saopštila je da će koncertne dvorane zameniti pozorišnim salama.

Madona je izjavila i da joj novac sad i nije toliko važan i da ne juri za dobrom zaradom, kao što je nekad činila. Ona je, podsećanja radi, od svojih prethodnih turneja zarađivala po 300 i 400 miliona dolara (MDNA i „Sticky & Sweet Tour“).

- Odabrala sam pozorišta baš zato što je bina bliža sedištima, a prostor mali što dodatno poboljšava akustiku - izjavila je Madona.

Odluku da peva u pozorištima donela je u cilju toga da se što više približi publici i ostvari neki intimniji odnos sa njima. Kao i do sada, Madona je ovim potezom pokazala da se ne plaši da bude drugačija i svoja, što su mnogi kritičari dočekali na nož. Tako su zlobnici predvideli da je ovo njen "definitivni pad" i da "više nikad neće moći da povrati staru slavu".

Madona, Evrovizija Madona, Foto: Guliver/Michael Campanella/Getty Images

No, gle čuda...

Bilbord je objavio prve rezultate koji se tiču zarade od njene nove turneje "Madam Iks" i jedino se da zaključiti da zli jezici nisu bili u pravu. Štaviše!

Prema pouzdanim procenama Bilborda, kraljica popa će od ove turneje u pozorištima zaraditi oko 80 miliona dolara, i to za 90 nastupa. Dosad je održala 16 nastupa u operi "BAM Hauard Gilman", gde je prodala ukupno 30.969 ulaznica, odnosno oko 2.000 po koncertu, a od toga je profitirala sa 9.600.000 dolara.

Printskrin: Instagram / Madonna

Prostom matematikom dolazi se do zaključka da je prosečna cena karte za Madonine nastupe čak 310 dolara (kreću se u rasponu od 50 do 757 dolara). Ovo je apsolutni rekord, ne samo kada je ona u pitanju, već cela muzička industrija, jer su dosad najskuplje ulaznice (270 dolara) prodavali Bijonse i Džej Zi zajedno.

Nakon ove objave u vezi Madonine turneje, mnogi mediji počeli su da komentarišu da je kraljica po ko zna koji put dokazala da je prosto neuništiva, ubedljivo najbolji zabavljač svih vremena.

VIDEO: Kevin Spejsi sa zgodnim "menadžerom" u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    27. oktobar 2019 | 17:45

    Generacijo Jale,BUBE, Raste itd. Nemojte da komentarišete žive legende jer kad su on, pa i Madona stvarali muziku vi ste bili džadžima:) eto vam naša muzička scena pa uživajte:(

  • Bard

    27. oktobar 2019 | 15:59

    Culi smo je na evroviziji ove godine . Uzivo ne zna peva , scenski nastup je ok . Dobra je glumica valjda zato i nastup u pozoristu

  • 3XX

    27. oktobar 2019 | 16:42

    Njeno vreme je prošlo, americka Karleuša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA