≫ 

Detalji mračne tajne koju je Vitni Hjuston odnela u grob: Pričala je i o drogi, ali o ovome nikada

Slavna Vitni o zlostavljanju je pričala samo sa jednom osobom - svojom asistentkinjom Meri Džons

  • 2
Vitni Hjuston Foto: Profimedia/AFP

Legendarna Vitni Hjuston zauvek će ostati jedna od najvećih pevačica svih vremena koja je preminula pre 7 godina, 6 meseci pred svoj 49. rođendan.

Iako se o njenom životu mnogo znalo, jednu tajnu slavna diva odnela je sa sobom u grob.

Radi se o mračnoj, porodičnoj tajni, sa kojom se Vitni borila čitavog života, a priznala ju je samo svojoj dugogodišnjoj asistentkinji Meri Džons. Jedino je ona od Vitni čula priču kako je zlostavlja kao devojčica, i to od ženskog člana svoje porodice.

Meri je o ovoj mračnoj tajni progovorila u dokumentarnom filmu "Whitney" , autora Kevina Mekdonalda, gde je otkrila kako je saznala šokantnu istinu.

- Vitni me je pogledala i rekla mi, "Meri, bila sam zlostavljana i u mlađoj dobi. Ali, to mi nije činio muškarac, bila je žena". Imala je suze u očima i rekla je da njena majka nije imala pojma šta se događalo, te kako joj nikada nije ništa o tome rekla. Nije joj htela reći, jer je verovala da će majka povrediti tu osobu koja ju je zlostavljala. Suze su joj se slivale niz lice i u tom sam je trenutku samo zagrlila. Rekla sam joj da mora reći majci kada se smiri, jer će tako skinuti teški teret s leđa - izjavila je Meri u dokumentarcu.

Whitney Houston, Vitni Hjuston Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Vitni nikada nije imenovala ženu koja ju je zlostavljala, ali njen stariji polubrat Geri Garland tvrdio je da je i on bio zlostavljan i to od strane svoje rođake Di Di Varvik, sestre Dion Varvik i sestričine Vitnine majke Sisi Hjuston.

Di Di je preminula 2008. godine, a u vreme kada su se zlostavljanja navodno dogodila bila je u kasnim 20-im godinama.

Geri je svoju stranu priče otkrio u istom filmu kao i asistentkinja Meri.

"Kao dete od sedam, osam i devet godina zlostavljala me je članica moje porodice. Majka i otac su bili često odsutni, tako da su nas za to vreme čuvali razni ljudi. Četiri ili pet različitih porodica je brinulo o nama", objasnio je.

Sisi je nastupala sa Dionom i Di Di u njihovoj gospel grupi "Drinkard Singers", a često je ostavljala svoju decu na brigu drugim članovima porodice, dok je ona odlazila na turneje. Bilo je to nešto što je Vitni kao majka odbijala da učini i radije je svoju ćerku Bobi Kristinu vodila svuda sa sobom.

Whitney Houston, Vitni Hjuston Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Meri je u dokumentarnom filmu otkrila kako misli da se Vitni stidila onoga što joj se dogodilo, te da je to bio glavni razlog što je svoju tajnu ponela sa sobom u grob.

Nakon što je pomenuti dokumentarni film objavljen, i to putem službene objave, oglasila se i Sisi.

"Ovom objavom ne pokušavamo braniti, oprostiti ili opravdati zločin zlostavljanja. Isto tako ne možemo doći sebi od šoka i užasa koje osećamo, koja prouzrokuju verovanja da je moja sestričina Di Di Varvik zlostavljala dvoje od moje troje dece", izjavila je.

O optužbama se oglasila i Di Dina sestra Dion, koja je u intervjuu sa Larijem Kingon rekla da su tvrdnje o zlostavljanju zle.

"Pokušala sam da se suzdržim od reakcija. Pre svega, to je totalno ispiranje mozga. Moja sestra nikada, ali nikada, ne bi učinila ništa nažao nijednom detetu, pogotovo unutar naše porodice. Mislim da je način na koji se sve te laži prikazuju u filmu "Whitney" čisto zlo", zaključila je Dion.

Whitney Houston, Vitni Hjuston Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Podsetimo, mrtvo telo Vitni Hjuston pronađeno je u kadi "Beverly Hilton" hotela, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula, što njeno krhko telo nije moglo da podnese.

Priče da se Vitni drogira postale su glasne krajem 90-ih godina, nakon što je do izražaja počelo da dolazi sve nervoznije i otresito ponašanje Hjustonove, kao i otkazivanja zakaznih nastupa, ali i nagli gubitak težine.

Vitni je 2000. godine otkazan angažman na svečanosti dodele Oskara, a iako su njeni prijatelji poput Burta Bakaraka tvrdili da je imala problema s grloboljom, kasnije se ispostavilo da tamo jednostavno nije bila poželjna.

Pokojna Vitni je istinu o svojoj ovisnosti priznala tek 2009. godine, u televizijskom šouu Opre Vinfri, otkrivajući da je to glavni razlog gubitka kilograma, a ne stres, što je do tada tvrdio njen publicista.

Inače, poslednja fotografija žive Vitni Hjuston nastala je u noćnom klubu "Tru Hollywood", u Kaliforniji.

Vitni Hjuston Poslednja fotografija Vitni Hjuston, Foto: Profimedia/INSTAR Images

Nastala je nakon performansa za Pre-Grammy žurki 2012. godine, u Los Anđelesu.

Video: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA