≫ 

Bijonse snima novi spot u Londonu, a za potrebe istog ima jedan izričit zahtev

- Bijonse želi da ovaj spot zaista predstavlja dušu ove pesme - rekao je izvor upućen u situaciju

  • 0

Bijonse Nouls obradovaće svoje obožavatelje svojom novom pesmom pod nazivom "Brown Skin Girl", a već je krenula sa ekranizacijom ove numere. Kako prenosi Daily Mail, deo spota snimaće se u južnom delu Londona, a jedna od lokacija biće nedaleko od lokalnog HM zatvora koji se nalazi na obalama reke Temze.

Bijonse je svojim saradnicima koji rade na ekranizaciji ove pesme prenela da ima jedan poseban zahtev. Naime, muzička zvezda želi da u spotu ima "običnan narod", tačnije ljude različite kulture i etničke strukture, osobe različitog pola, različitih godina...

Bijonse

Bijonse Foto: Tanjug/AP

- Bijonse želi da ovaj spot zaista predstavlja dušu ove pesme. Ona će se u ovoj pesmi možda obratiti ličnostima poput glumice Lupite Njonge ili manekenke Naomi Kempbel, ali želi da i "normalni" ljudi istupe i da ispričaju svoju priče. Snimanje je počelo u Londonu, ali će se Bijonse pojaviti u onom delu spota koji će biti snimljen u Americi - rekao je izvor upućen u situaciju.

Kada će nova pesma i novi spot pevačice Bijonse ugledati svetlost dana, još nije poznato.

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA