≫ 

Danijelu Krejgu se isplatilo igrajući Džejmsa Bonda: Holivudski superstar je zaradio ozbiljan novac

Honorar koji je dobio za film "Spectre" je nerealan

  • 0

Glumac Danijel Krejg stekao je svetsku slavu igrajući u filmovima o Džejmsu Bondu, što mu je donelo i pozamašnu finansijsku dobit. Kako piše Mens Health, holivudski superstar ja zaradio ogroman novac koja se meri milionima dolara.

Naime, Krejgov prvi film kao Džejms Bond, "Casion Royale", iz 2006. godine, zaradio je od prikazivanja u svetskim bioskopima čak 599.045.960 dolara. Nastavak "Skyfall", u kojem se Danjiel pojavljuje u ulozi agenta 007,  doneo je zaradu od preko milijardu dolara.

Danijel Krejg Danijel Krejg Foto: Profimedia/Pacific coast news

Krejg je od toga profitirao, a  2015. godine našao se na Forbsovoj listi najplaćenijih glumaca sa zaradom od 27 miliona dolara za film "Spectre". Danijel je inače nakon snimanja navedenog filma "Spectre" dobio ponudu da snimi još 2 filma o Džejmsu Bondu, pri čemu bi inkasirao 150 miliona dolara.

Na kraju, Krejg je prihvatio da glumi samo u još jednom nastavku pod nazivom "No Time To Die", što će biti njegova poslednja uloga kao agent 007.

Video: Svako može da bude Džejms Bond sa ovom super brzom podmornicom- gliserom

(Telegraf.rs/Men's Health)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA