≫ 

Frontmen grupe "Iron Maiden" ostavio ženu posle 3 decenije braka zbog 15 godina mlađe obožavateljke

Uskoro bi mogla početi borba za 90 miliona funti

  • 9
Brus Dikinson, Bruce Dickinson Brus Dikinson/Foto: Profimedia

Frontmen legendarnog hevi metal benda "Iron Maiden", Brus Dikinson (61), zbog svoje 15 godina mlađe obožavateljke mogao bi ostati bez dobrog dela svog bogatstva.

Naime, ikonični muzičar se posle skoro 30 godina braka otišao od svoje supruge Pedi Bouden, sa kojom ima troje dece, i otkriveno je kako se u Parizu uselio u stan svoje velike obožavateljke i fitnes instruktorke Leane Dolči, mlađe od njega 15 godina.

Brakorazvodna parnica još uvek nije pokrenuta, a kada se budu podneli zahtevi za razvod braka, Brus bi mogao ostati bez dobrog dela svog bogatstva koje se procenjuje na 90 miliona britanskih funti (nešto više od 104 miliona evra).

Leana Dolci, Brus Dikinson, Bruce Dickinson Leana, obožavateljka zbog koje je Dikinson ostavio suprugu/Foto: Instagram/leanadolci

Da ima novu partnerku, potvrdio je i sam tako što ju je u jednom nedavnom intervjuu nazvao svojom devojkom i potvrdio da zajedno žive u Parizu.

- Leana je uvek bila veliki fan "Iron Maidena" i pratila ih je svuda poslednjih deset godina. Ona i Brus su se veoma zbližili tokom tog vremena, čak je upoznala i njegovu decu. Pedi je otišla u Južnu Ameriku da bi pobegla od svega - ispričao je izvor za Daily Mail.

Leana Dolci, Brus Dikinson, Bruce Dickinson Leana, obožavateljka zbog koje je Dikinson ostavio suprugu/Foto: Instagram/leanadolci

Dikinson je 2018. godine postao počasni građanin Sarajeva zahvaljujući tome što je tokom rata posetio Sarajevo i održao koncert. Popularna britanska grupa "Iron Maiden" svirala je u Sarajevu 1994. godine, u Bosanskom kulturnom centru (BKC).

Po ovom događaju je objavljen dokumentarni film "Scream For Me Sarajevo".

Video: Srbija ima Milojka (74) i Milijanu (21), a Holivud njih dvoje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lepa

    4. novembar 2019 | 09:23

    Ostavio zenu koja mu je rodila decu zbog izblsjhane silikonke.

  • Hd

    4. novembar 2019 | 11:12

    I treba ga oguliti do koze, prvo zena, a posle i ova sponzorusa.

  • DDF

    3. novembar 2019 | 23:58

    Ista"dusica zadrugarka"😏😏😏....🤭🤭🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA