Ričard Gir u 71. godini čeka treće dete - samo 9 meseci nakon što je dobio sina!

Devet meseci od rođenja sina, popularni par očekuje drugo dete, objavio je magazin "HOLA!"

  • 13
Richard Gere Alejandra Silva Ričard Gir i Alehandra Silva, Foto: Profimedia

Devet meseci nakon što je postao otac po drugi put, Ričard Gir (70) ponovo ima razlog za slavlje. Naime, njegova žena Alehandra Silva (36) navodo je ponovo trudna, prenosi magazin "HOLA!".

Početkom ove godine, Ričard i Alehandra postali su roditelji dečaka kome su dali ime Alehandro, a kako poznati magazin prenosi na proleće sledeće godine stiže i druga beba.

Prilikom otkrivanja prethodne trudnoće, Alejandra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je par pozirao s Dalaj Lamom koji je rukom nežno dodirnuo njen stomak kako bi blagoslovio, tada još uvek  nerođeno dete.

- Nismo mogli objaviti dolazak deteta pre nego što smo rekli Dalaj Lami - napisala je tada Alehandra.

Dalaj Lama i Ričard Gir Dalaj Lama i Ričard Gir, Foto: AP/Tanjug

Podsetimo,  par je počeo da se zabavlja 2014. godine, a sudbonosno "da" izgovorili su u aprilu 2018. godine na Ričardovom ranču u okolini Njujorka. Oboje su imali i prethodne brakove iz kojih imaju decu, Ričardov sin iz prvog braka ima 19 godina i zove se Homer, dok je Alehandra majka šestogodišnjeg Alberta.

- Osećam se kao da sam u pravoj bajci. Nema sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu - izjavila je tada Alehandra, no ni slavni glumac nije štedeo na rečima.

Richard Gere Alejandra Silva Alehandra i Ričard sa sinom u avgustu ove godine, u Toskani, Foto: Profimedia

- Ja sam najsrećniji čovek u svemiru. Kako i ne bih bio kad sam oženjen prelepom ženom koja je pametna, nežna, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti i koja je sjajna domaćica - ovim rečima opisao je Ričard svoju novu suprugu.

VIDEO: Ona je najuspešnija mama Holivuda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    5. novembar 2019 | 15:02

    Vidim po komentarima da su mnogi momci već sada onemocali, kada ne veruju da muškarac može biti potentan i pod stare dane. Čovek koji nema brige, situiran, pazi na ishranu, voli seks.. do zadnjeg dana može biti od koristi.

  • dago 1

    5. novembar 2019 | 12:29

    Lijepo. Bitno je da rodi" a sad cije je nema veze. Nek je sa srecom 😊

  • Bg

    5. novembar 2019 | 14:39

    Sipaj burazere samo,ko ce te pare da potrosi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA