"Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu, gutao tablete i plakao..."

Šmrkao sam heroin i pio 30 tableta, skoro sam umro

  • 1

Biografija repera Eminema (47) pod nazivom 'Not Afraid: The Evolution of Eminem' ovog utorka je ugledala svetlost dana, a u njoj se kriju dosad nepoznate stvari iz života muzičara.

Reper je veliku slavu stekao u devedesetim godinama prošlog veka, ali ona mu je u jednom trenutku "udarila u glavu". Dnevno je uzimao po trideset "Vicodina", jednom je bio blizu smrti, ali mu je pomogao Elton Džon (72).

- Slava me je udarila kao cigla - rekao je Eminem koji je redovno partijao, konzumirao alkohol i razne droge, nosio napunjeno oružje sa sobom, tukao se i bio nekoliko puta na sudu...

Eminem Foto: Tanjug/AP

Te kritične 2007. godine je uzeo, piše u knjizi, četiri vrećice heroina. Doktori su mu rekli da je došao dva sata kasnije, umro bi.

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu, gutao tablete i plakao. Trebale su mi tablete u telu kako bih se osećao normalno, ali mi je bilo samo još gore. Bio je to začarani krug - ispričao je Eminem.

Ipak, nije mu ni taj trenutak bio prekretnica da prestane s drogom, pa je imao još kriznih trenutaka pre nego je potražio pomoć kod Eltona. On mu je pomogao da prestane da konzumira opojna sredstva.

Elton Džon Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images

- Elton Džon mu je bio savršen mentor. Nedeljno mu je javljao kako napreduje i postali su vrlo bliski - piše Antoni Boza u biografiji.

Pre Eltona, ko god je pokušao da pomogne Eminemu, on ga je oterao. Nije hteo da prihvati da ima problem.

VIDEO: Gagi Đogani je "čist" godinama: Maknite se od droge, to je zlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA