• 1

Slavni holivudski frajer Metju Mekonahi pomogao u spremanju 1.600 obroka za beskućnike i vatrogasce!

Mekonahi je prvenstveno planirao da prisustvuje svečanosti u Los Anđelesu u čast svima onima koji su prošle godine učestvovali u gašenju požara "Woolsey"

  • 1

Američki glumac Metju Mekonahi (50) u petak je članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera pomagao u pripremi 800 obroka ćuretine s roštilja za kalifornijske vatrogasce koji su se danima borili s vatrenom stihijom.

Tim je pripremio i dodatnih 800 obroka za prihvatilišta za beskućnike, prenose američki mediji. Njihov je angažman deo dobrotvorne kampanje volontera grupe "Wild Turkey Bourbon" koja se svake godine organizira pod nazivom "Sa zahvalnošću".

Ove su godine volonteri u saradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama "BBQ Relief" odlučili pomoći kalifornijskim vatrogascima. Mekonahi je kreativni direktor grupe "Wild Turkey Bourbon" koja priprema jela s roštilja za potrebite, u ovom slučaju za vatrogasce koji se bore protiv požara u Kaliforniji.

Metju Mekonahi

Metju Mekonahi, Foto: AP/Tanjug

Mekonahi i njegov tim prvobitno su planirali u Los Angelesu prisustvovati svečanosti u čast svima onima koji su prošle godine sudjelovali u gašenju požara "Woolsey" koji je poharao područje oko Los Angelesa i Malibua, no s obzirom na nedavne nove požare plan se izmenio.

- Kada smo planirali ovogodišnji roštilj u Kaliforniji nismo ni slutili da će nas ponovno pogoditi razorni požari. Sretni smo što smo danas ovde kako bismo vam se zahvalili na onome što za nas činite i što nadahnjujete druge da se uključe i pomažu svojim zajednicama - rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jelka

    On toliko u sebi ima ono "nešto", sto zavodi i razoružava

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima